Zuhal Topal'la Sofrada 1 Ekim Salı | Kader Üçtaş ve Aynur Üçtaş kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Ekim Salı | Kader Üçtaş ve Aynur Üçtaş kaç puan aldı?
Dün yeni haftasına başlayan Zuhal Topal'la Sofrada programında ikinci gelin ve kaynana bugün hünerlerini sergileyecek. Kader Üçtaş ve Aynur Üçtaş kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 1 Ekim Salı puan durumu haberimizde.

FOX TV'nin lezzet programı  Zuhal Topal'la Sofrada tüm heyecanıyla sürüyor. Dün ilk gelin kaynana olan Sultan Hanım ve Tülay Hanım haftayı birinci bitirebilmek adına mücadele vermişti. Rakibelerini etkilemek isteyen gelin ve kaynana aldıkları puanla bunu ne ölçüde başaracak hep birlikte göreceğiz. Bugün de sıra Kader Üçtaş ve kaynanası Aynur Üçtaş'a geldi. Kaç puan aldıkları merak ediliyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.
 

Kader Üçtaş ve Aynur Üçtaş kaç puan aldı?


1 Ekim Salı günü yarışan gelin Kader Alev Üçtaş ve kaynanası Aynur Üçtaş'ın puanları geçersiz sayılacak. Pazartesi fragmanı olarak yayınlanan videoda Aynur Hanım ve gelini Kader Hanım'ın diskalifiye edildiği açıklanmıştı. Bu sebeple herhangi bir önemi kalmıyor. Yarışma 4 yarışmacı üzerinden devam edecek. Gelin ve kaynananın neden diskalifiye edildiğini öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. 
 



kader alev üçtaş

zuhal topal'la sofrada kader alev üçtaş fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.