Zuhal Topal'la Sofrada 1 Haziran Pazartesi Serpil Ateşoğulları kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Haziran Pazartesi Serpil Ateşoğulları kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
Türkiye'nin en leziz, en heyecanlı, en dobra ve puanları konuşulan yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü başlıyor. 1 Haziran Pazartesi günü ekranlara gelecek olan 411. bölümde yarışacak isim Serpil Ateşoğulları. Yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü ile hafta sonunda 15 bin lirayı kazanmayı hedefliyor. Zuhal Topal'la Sofrada 1 Haziran Pazartesi Serpil Ateşoğulları kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Ramazan Bayramı sebebiyle geçen hafta eski bölümleri ile izleyicilerinin karşısına çıkan ve Kıbrıs maratonuyla izleyenleri yeniden kahkahaya boğan Zuhal Topal'la Sofraada 1-5 Haziran arasında yeni maratonuyla karşınızda. Beş gelin ve kayınvalidenin yarışacağı rekabette en çok puan alan takım birinciliği elde edecek ve 15 bin liranın sahibi olacak. Bunun için de mutfakta en iyi performansın sergilenmesi gerekiyor. İlk gün hünerlerini gösterecek isim Serpil Ateşoğulları oldu. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 1 Haziran Pazartesi Serpil Ateşoğulları kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.
 

Zuhal Topal'la Sofrada 411. bölüm fragmanı

Serpil Ateşoğulları ve kaynanası Gülsüm Sedef Soylu'nun yarışacağı 1 Haziran 2020 Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada 411. bölüm fragmanı haberimize eklendı. Yeni bölüm yine dopdolu. Haftanın genç yarışmacılarından biri olan Serpil Hanım'ın sofraya getirdiği tabaklar olay oldu. Altında salça olduğu yönündeki tepkiler olay oldu. Kayınvalide Gülsüm Hanım, gelini Serpil Hanım'a 'Biz bu gidişle sondan birinci oluruz' serzenişinde bulundu. Zuhal Topal'l Sofrada yeni bölümü ile bugün 16:00'da FOX TV'de.

 

Kayınvalideler dikkat!

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

zuhal topal'la sofrada serpil ateşoğulları

 

Serpil Ateşoğulları'nın menüsü | Hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan Serpil Ateşoğulları elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Serpil Ateşoğulları rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.
 

Serpil Ateşoğulları kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

İlk günde yarışacak ve karşımıza çıkacak olan Serpil Ateşoğulları'nın puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Serpil Ateşoğulları'nın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.

Bugün de Zuhal Topal’ın verdiği puan belli oldu. Zuhal Topal’ın verdiği 6 puan ile birlikte Serpil’in toplam puanı 26 oldu.









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.