Zuhal Topal'la Sofrada 11 Mayıs Pazartesi Ayşegül kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 11 Mayıs Pazartesi Ayşegül kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
Türkiye'nin yemek yarışmaları alanındaki en çok izlenen programlarından Zuhal Topal'la Sofrada yeni haftasıyla karşımızda. Birbirinden iddialı gelinlerin ve kayınvalidelerin bulunduğu haftanın ilk günü başlıyor. Bugün yarışacak isim Ayşegül Hanım oldu. Gözyaşları ile fragmana damga vuran yarışmacının puanları merak konusu. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 11 Mayıs Pazartesi Ayşegül kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan yüzlerce bölümü ile milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada 11 Mayıs Pazartesi günü ekranlardaki yerini aldı. Bugün beş gün boyunca yarışacak olan beş gelin ve kayınvalidenin isimleri açıkladnı ve ilk yarışacak isim belirlendi. Buna gmre 81. haftanın ilk yarışmacısı Ayşegül Hanım oldu. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 11 Mayıs Pazartesi Ayşegül kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde. Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

 


Zuhal Topal'la Sofrada 401. bölüm fragmanı

Hatice Hanım ve kayınvalidesinin yarışacağı 11 Mayıs 2020 Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada 401. bölüm fragmanı haberimize eklendı. Yeni bölüm yine dopdolu. Haftanın genç yarışmacılarından biri olan Ayşegül Hanım, servisini geç getirdi. Bu da tartışmalara neden oldu. Değerlendirme sırasında Ayşegül Hanım ağladı. Kayınvalidesi de rövanş mesajı verdi. Zuhal Topal'la Sofrada bugün FOX TV'de.

 


Kayınvalideler dikkat!

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

zuhal topal'la sofrada ayşegül

 

Ayşegül Hanım'ın menüsü | Hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan Ayşegül Hanım elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Ayşegül Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.


 

Hatice Dirlik kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

İlk günde yarışacak ve karşımıza çıkacak olan Ayşegül Hanım'ın puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Ayşegül Hanım'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.
Zuhal Topal'la Sofrada Öznur Yumak ve kaynanası Gülseren Yumak kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Hanife Soytürk ve kaynanası Aysel Arslantürk kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşegül Ruzgar ve kaynanası Figen Ruzgar kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Sevgi Budamam Tan ve kaynanası Şengül Tan kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Feride Aksoy ve kaynanası Nezahat Aksoy kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.