Zuhal Topal'la Sofrada 12 Mayıs Salı Hanife Soytürk puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 12 Mayıs Salı Hanife Soytürk puan aldı? Menüsü ve yemekleri
Ekranların lezzet yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlarda. Dün başlayan yeni haftanın ardından bugün ikinci gelin yarışacak. Yani Hanfie Soytürk. Dünkü gerilimin ardından bugünün performansını merak eden izleyiciler puanları ve yemekleri de öğrenmek istiyor.

Zuhal Topal'ın gelin ve kayınvalidelerle birlikte ekranlara konuk olup yoğun bir rekabete giriştiği yarışmanın ikinci günündeyiz. FOX TV'nin en güvenilir yapımlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada 402. bölümle yayınlanacak. Dün Ayşegül Hanım yarışmıştı. Bugün ise sıra Hanife Soytürk'te. Genç gelinin ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 402. bölüm fragmanı

Hanife Soytürk ve kayınvalidesi Aysel Arslantrürk'ün yarışacağı 12 Mayıs 2020 Salı Zuhal Topal'la Sofrada 402. bölüm fragmanı haberimize eklendı. Yeni bölüm yine dopdolu. Bu haftanın ikinci yarışmacısı Hanife Hanım pazartesi günü yarışan Ayşegül Hanım'ın ağırladığı kaynanaların tartışmasından nasibini alacak gibi görünüyor. Bu sebeple kıyamet  kopabilir. Yeni bölüm yine adından söz ettirecek.


 

Kayınvalideler dikkat!

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

zuhal topal'la sofrada ayşegül

 

Hanife Soytürk'ün menüsü | Hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan Hanife Hanım elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Hanife Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.


 

Hanife Soytürkkaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

İlk günde yarışacak ve karşımıza çıkacak olan Hanife Soytürk'ün puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Hanife Hanım'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.

Zuhal Topal'la Sofrada Öznur Yumak ve kaynanası Gülseren Yumak kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Hanife Soytürk ve kaynanası Aysel Arslantürk kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşegül Ruzgar ve kaynanası Figen Ruzgar kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Sevgi Budamam Tan ve kaynanası Şengül Tan kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Feride Aksoy ve kaynanası Nezahat Aksoy kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.