Zuhal Topal'la Sofrada 13 Eylül Cuma | Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Sofrada 13 Eylül Cuma | Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı kaç puan aldı
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bugün de iki iddialı yarışmacıya daha konuk oluyor.Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı haftayı birinci bitirebilmek adına mücadele verecek. Peki Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı kaç puan aldı? 12 Eylül Perşembe puan tablosu haberimizde.

Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu yemek programında 15 bin lira heyecanı devam ediyor. İlk iki günün ardından bugün sıra Büşra Topçu ve Gülcan Yaylakirazı gelin kaynanasına geldi. Birbirine bağlı gelin ve kayınvalidenin performansı merakla bekleniyor. Yapacakları yemekler ve alacakları puanlar da hafta için belirleyici olacak. Zuhal Topal'ın da katkıda bulunacağı puanın ardından neler yaşanacağı öğrenilmek isteniyor. Zuhal Topal'la Sofrada 13 Eylül Cuma puan durumu haberimizde.
 


Zuhal Topal'la Sofrada 13 Eylül Cuma Puıan Durumu

Beş gelin ve kaynananın iddialı bir şekilde yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada programının bugünkü yarışmacıları Büşra Topçu ve Gülcan Yaylakirazı2nın puanları merakla öğrenilmek isteniyor. Puan durumu belli olduktan sonra haberimizde yer alacak.

Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı kimdir
 

26 yaşında 5 yıllık evli. 2 çocuğu var. Gülcan Hanım emlak danışmanı. Menülerinin çok iddialı olduğunu ve yarışmayı kendilerinin kazancağını söylediler.

zuhal topal'la sofrada büşra topçu ve gülcan yaylakirazı

zuhal topal'la sofrada Neslihan Taşkal Kaya ve kaynanası Naciye Kaya

zuhal topal'la sofrada Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı

zuhal topal'la sofrada yağmur urlu ve ümbül urlu

zuhal topal'la sofrada Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı


Büşra Topçu kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Büşra Topçu alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan Büşra Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.


Büşra Topçu hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Büşra Topçu'nun yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Büşra Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.