Zuhal Topal'la Sofrada 13 Nisan Pazartesi Elvan Akyüz kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 13 Nisan Pazartesi Elvan Akyüz kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
FOX TV'nin bugün başlayan yeni haftasındaki ilk yarışmacı Elvan Akyüz oldu. Haftaya iyi başlamak ve yüksek puan almak isteyen Elvan Hanım'ın performansı önüöüzdeki dört güne yön verecek. Peki Elvan Akyüz hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

13 Nisan Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada bugün Elvan Akyüz yarışacak. Haftanın ilk gününde hünerlerini sergileyecek olan 33 yaşındaki gelin, koronavirüs önlemleri kapsamında değiştirilen yeni evde formunu ortaya koyacak ve rakibelerinin kayınvalidelerine kendisini beğendirmeye çalışacak. Yemek tadır kadar sunum ve özenin de büyük öneme sahip olduğu yarışmada genç gelinin hazırlayacağı menü ve alacağı puanlar da merak konusu. Peki Elvan Akyüz hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

elvan akyüz

 

Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Elvan Akyüz kimdir?
  • Elvan Akyüz'ın menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Elvan Akyüz kaç puan aldı?
     


Elvan Akyüz kimdir?

Programın ilk gününde yapılan 30 saniyelik tanıtımlar aslında yarışmacıları pek tanıtır nitelikte değil ancak izleyiciler ekrandaki isimlerin yaşlarını, memleketlerini ve evliliklerindeki süreyi bilmek istiyor. Elvan Hanım Ordulu. 11 senelik evli ve iki çocuk sahibi. Kayınvalidesi ile birlikte bugüne kadar çok uyumlıu bir geçimi olmuş ve birbirlerini çok seviyorlar. Hedefleri 15 bin lira kazanmak ve evlerine doğalgaz taktırmak.


 

Elvan Akyüz menüsü | hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gününde yarışacak olan Elvan Akyüz elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. Haftanın ilk gününde 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Elvan Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.

 

Elvan Akyüz kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

İlk günde yarışacak ve özel bir yayında karşımıza çıkacak olan Elvan Akyüz'ın puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Elvan Akyüz'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.

Gül Sinem: 4
Muazzez: 5
Esma: 5
Nejla: 8
Zuhal Topal: 8
Toplam: 30
 



Zuhal Topal'la Sofrada 381. bölüm fragmanı

Elvan Akyüz ve kayınvalidesi Hamide Akyüz yarışacağı 13 Nisan Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada 381. bölüm fragmanı haberimize eklenmiştir.











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.