Zuhal Topal'la Sofrada 15 Mayıs Cuma Öznur Yumak puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 15 Mayıs Cuma Öznur Yumak puan aldı? Menüsü ve yemekleri
Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha kapanıyor. Dört gün boyunca yarışan kayınvalideler ve gelinlerin ardından bugün son performans sergilenecek. O isim ise Öznur Yumak. Kendisi hazırlayacağı yemeklerle birlikte hem kaynanalardan hem de Zuhal Topal'dan tam not alabilmek adına çaba gösterecek. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 15 Mayıs Cuma Öznur Yumak puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs sürecine rağmen ekranlardaki yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın beşinci gününe gelindi. Pazartesi günü başlayan maratonu ile nefes kesen ve tartışmaların eksik olmadığı yarışmada bugün 15 bin lira için son adıma gelimdi. Bu akşam Fatih Portakal ile FOX Ana Haber'den sonra yayınlanacak olan yeni bölümdeki yarışmacı Öznur Yumak. Genç ve güzel yarışmacı adını kazananlar listesine yazdırmak istiyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 15 Mayıs Cuma Öznur Yumak puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.
 


Kayınvalideler dikkat!

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

öznur yumak

 

Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

Programın son gününe gelindi ve artık puanlamalar merak edilerek araştırılıyor. Haftanın ilk gününde Ayşegül Rüzgar yarışmıştı.Günü 20 puanla tamamlamıştı. Bu durum elbette yarışma için bir hayli düşüktü. Ki öyle de oldu. Salı günü Feride Aksoy hünerlerini sergiledikten sonra haftanın en yüksek puanını elde ederek liderliğe oturdu. 33 puan alan genç gelin 15 bin lira için buradayım dedi. Çarşamba günü Sevgi Budalan Tan kayınvalidelerin karşısındaydı. O da marifetlerini ortaya koydu ancak Hanife Hanım'ı geçemedi. Haliyle de elendi. Yarışmada iki elenen yarışmacıdan sonra dün Feride Aksoy'un performansı merak ediliyordu. Çünkü tanıtımda iddialıydı ve kayınvalidesi ile birlikte elinin lezzetine güveniyordu. Ama olmadı. 29 puanda kaldı ve o da yarışmaya veda etti. Eğer bugün Öznur Hanım 33 ve üstünde puanla haftayı bitiremezse birinci Hanife Hanım olacak.

11 Mayıs Pazartesi Puanı (Ayşegül Rüzgar) : 20 Puan (elendi)
12 Mayıs Salı Puanı (Hanife Soytürk) : 33 puan
13 Mayıs Çarşamba Puanı (Sevgi Budalan Tan) : 27 Puan  (elendi)
14 Mayıs Perşembe Puanı (Feride Aksoy) : 29 puan  (elendi)
 

Öznur Yumak menüsü | Hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan Öznur Hanım elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla ÖznurHanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.

öznur yumak



 

Öznur Aksoy kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Son günde yarışacak ve karşımıza çıkacak olan Öznur Yumak'ın puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Öznur Hanım'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.


Zuhal Topal'la Sofrada Öznur Yumak ve kaynanası Gülseren Yumak kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Hanife Soytürk ve kaynanası Aysel Arslantürk kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşegül Ruzgar ve kaynanası Figen Ruzgar kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Sevgi Budamam Tan ve kaynanası Şengül Tan kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Feride Aksoy ve kaynanası Nezahat Aksoy kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.