Zuhal Topal'la Sofrada 15 Nisan Çarşamba Esme'nin gelini Özge kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 15 Nisan Çarşamba Esme'nin gelini Özge kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada 15 Nisan 2020 Çarşamba günü 383. bölümü ile karşınzıda. Birbirinden iddialı beş gelin ve kaynananın yarıştığı programda bir kez daha kozlar paylaşılacak. Bugünün gelini ise Özge oldu. Peki Esme'nin gelini Özge hangi yemekleri hazırladı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü de dopdolu. Elvan Akyüz ile başlayan haftada dün Gülben Öztürk yarışmıştı. Bugün ise sıra haftanın en çok konuşulan kayınvalidesi Esme Hanım'ın gelini Özge Hanım'da. Belirlediği yemeklerle kayınvlidelerin karşısına çıkacak olan genç gelinin hedefi hafta ortasında ilk iki günün yarışmacısını geçerek perşembe ve cuma günü yarışacak olan rakibelerine gözdağı vermek ve 15 bin lirayı kazanmak. Peki Peki Esme'nin gelini Özge hangi yemekleri hazırladı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? İşte detaylar...


Zuhal Topal'la Sofrada 15 Nisan Salı 383. bölüm fragmanı

Yarışmanın en önemli konularından biri de fragmanlar. Güne dair ipuçları veren kısa videolardan oluşan görüntüler izleyiciyle buluştu. Özge Hanım'ın yarışacağı Zuhal Topal'la 15 Nisan Salı 383. bölüm fragmanını haberimizde izleyebilirsiniz.
 


Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

Pazartesi günü başlayan haftada ilk olarak Elvan Akyüz yarışmıştı. Kayınvalidelerin tartışmalı geçen geçen gününe rağmen 30 puan almayı başardı. Bunda Zuhal Topal'ın da payı vardı. Çünkü düşük puan verilmemesi konusunda uyarılarda bulundu. İlk günden 3-4 puanın haksızlık olduğunu söyledi. Elvan Hanım'ın ardından dün Gülben Öztürk'teydi sıra. Hazırladığı menünün yanısıra şık görünümü, kayınvalidesi Nejla Hanım'ın dobralığı ve masa sunumu ile yemekleri izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Gün sonunda 30 puan alan Gülben Hanım'a birçok destek mesajı geldi ve özellikle Zuhal Topal'ın puanını düşük tuttuğu belirtildi. Özge Hanım birinci olabilmek adına en az 31 puan almak zorunda.

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

zuhal topal'la sofrada esme özge

 

Haftanın en çok konuşulanı oldu

Zuhal Topal'la Sofrada programında zaman zaman kayınvalideler sözleri ve davranışlarıyla haftaya damga vuruyor. O isimlerden birisi de kesinlikle Esme Hanım'dı. Geldiği andan itibaren aşçılık yaptığını söyleyen tecrübeli kayınvalide, birçok yemeği de beğenmedi. Rakibelerine laf yetiştirmekten de geri kalmadı. Bugün yayınlanacak fragmanda da gelinini uyardığı kelimeler dikkat çekti.


 


Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Özge Hanım kimdir?
  • Özge Hanım'ün menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Özge Hanım kaç puan aldı?


Özge Hanım kimdir?

Programın ilk gününde yapılan 30 saniyelik tanıtımlar aslında yarışmacıları pek tanıtır nitelikte değil ancak izleyiciler ekrandaki isimlerin yaşlarını, memleketlerini ve evliliklerindeki süreyi bilmek istiyor. Özge Hanım eşinden boşanmış. Ancak şu anda nişanlılar. Zuhal Topal bunu duyunca çok şaşırdı ve bayılma taklidi yaptı. Elinin lezzetine güveniyor ve 15 bin lirayı kazanacağından emin.

 

Özge Hanım menüsü | hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gününde yarışacak olan Özge Hanım elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. Haftanın ikinci gününde 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Özge Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.

zuhal topal'la sofrada Özge Hanım

 

Özge Hanım kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Üçüncü günde yarışacak ve özel bir yayında karşımıza çıkacak olan Özge Hanım'ın puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Özge Hanım'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.

Muazzez: 4
Hamide: 4
Nejla: 4
Gül Sinem: 6
Zuhal Topal: 7
Toplam: 25










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.