Zuhal Topal'la Sofrada 16 Nisan Perşembe Diba kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 16 Nisan Perşembe Diba kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile herkesi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada, haftanın dördüncü gününde de izleyicilerinin karşısında. Birdbirinden iddialı dört gelin ve kaynananın yarıştığı programda bugünün hünerlerini sergileyecek ismi Diba. Peki Diba hangi yemekleri hazırladı, menüsünde ne vardı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada tüm hızıyla sürüyor. Haftanın dördüncü gelin ve kaynanası bugün rakibelerini ağırlayacak ve onlara hem iyi hizmet etmek hem de iyi yemek yapmak zorundalar. Kayınvalide Gül Sinem Hanım rakibelerinden gelen eleştirileri ne derece karşılayabilecek ve gelinini savunabilecek mi? Peki Diba hangi yemekleri hazırladı, menüsünde ne vardı ve kaç puan aldı? Zuhal  Topal bugün kaç puan verdi? İşte detaylar...


Zuhal Topal'la Sofrada 16 Nisan Salı 384. bölüm fragmanı

Yarışmanın en önemli konularından biri de fragmanlar. Güne dair ipuçları veren kısa videolardan oluşan görüntüler izleyiciyle buluştu. Diba Hanım'ın yarışacağı Zuhal Topal'la 16 Nisan Perşembe 384. bölüm fragmanını haberimizde izleyebilirsiniz.


Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

Pazartesi günü başlayan haftada ilk olarak Elvan Akyüz yarışmıştı. 33 yaşındaki Ordulu gelin günü 30 puanla tamamlamıştı. Hafta açılışı yüksekten olan puan sıralamasında ikinci gün  Gülben Öztürk kayınvalideleri ağırladı. Yaptığı yemeklerle o da günü 30 puanla bitirdi. Dün ise haftanın en çok konuşulan kayınvalidesi Esme Hanım'ın gelini Özge Hanım yemeklerini yaptı. 25 puan toplayan Özge Hanım yarışmaya veda eden ilk isim oldu. Artık Diba Hanım'ın en az 31 puan alması gerekiyor.


Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.


 

Ayrandan puan kırmıştı

Zuhal Topal'la Sofrada programında zaman zaman kayınvalideler sözleri ve davranışlarıyla haftaya damga vuruyor. O isimlerden birisi de kesinlikle Gül Sinem Hanım'dı. İlk gün hazır ayrandan puan kıran ve 'çalkalayıp getirmeliydi' diyen Gül Sinem Hanım'a Zuhal Topal da şaşkınlıkla bakmıştı. Ayrıca ilk iki gün verdiği puanlarla da eleştirilerin odağı olmuştu. Hamide Hanım ayran konusunda kendisini tiye almıştı.


 


Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Diba Hanım kimdir?
  • Diba Hanım'ün menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Diba Hanım kaç puan aldı?


Diba Hanım kimdir?

Programın ilk gününde yapılan 30 saniyelik tanıtımlar aslında yarışmacıları pek tanıtır nitelikte değil ancak izleyiciler ekrandaki isimlerin yaşlarını, memleketlerini ve evliliklerindeki süreyi bilmek istiyor. Enteresan bir şekilde Diba Hanım yayınlanan fragmanda yer almadı ve program başlayana kadar hakkında bilgi sahibi olmak biraz zor. Yarışma başladıktan sonra bilgiler haberimizde yer alacaktır.

 

Diba Hanım menüsü | hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gününde yarışacak olan Diba Hanım elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. Haftanın ikinci gününde 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Diba Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.

 

  • Brokoli Çorbası
  • Kelecoş
  • Semizotlu Meze
  • Sebzeli Küşleme Sarma
  • Şehriyeli Pilav
  • Mevsim Salatası
  • Mousse
  • Meyve Kanepe


 

Diba Hanım kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Dördüncü günde yarışacak ve özel bir yayında karşımıza çıkacak olan Diba Hanım'ın puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Diba Hanım'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.
 

  • Gelin Diba Hanıma , Nejla Hanım 5 puan verdi.
  • Gelin Diba Hanıma , Muazzez Hanım 6 puan verdi.
  • Gelin Diba Hanıma , Esma Hanım 4 puan verdi.
  • Gelin Diba Hanıma , Hamide Hanım 3 puan verdi.
  • Gelin Diba Hanıma , Zuhal Topal’da 7 puan verdi. Diba günü toplamda 25 puanla kapattı.












HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.