Zuhal Topal'la Sofrada 21 Mayıs Perşembe Esra Uysal Canbolat kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 21 Mayıs Perşembe Esra Uysal Canbolat kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
Hafta sonu finaline doğru gidilen maratonda heyecanın her geçen gün daha da katlandığı Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Yine ilgiyle izlenecek olan yarışmada bugünün yarışmacısı Esra Uysal Canbolat oldu. Kayınvalidesinin verdiği puanlarla zor bir gün geçirecek olan genç gelinin hedefi 15 bin lira. Peki Esra Uysal Canbolat hangi yemekleri hazırladı ve kaç puan aldı? İşte detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan ve cuma günü final heyecanıyla prime time kuşağıana da damga vuran Zuhal Topal'la Sofrada bugün dördüncü günü ile karşınızdayız. Geride kalan üç günde pazartesi Büşra Firdevs Özenli, salı Fatoş Boztoprak ve dün de Berivan Balta Cömert yarışmıştı. Üç yarışmacı da ellerinden gelenin en iyisini yaparak puanlarını almışlardı. Bugün ise sıra dördüncü gelin Esra Hanım'da. Kendisi gençliğindeki enerjiyi mutfakta kullanmak, hafta sonundaki finalde de 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Esra Uysal Canbolat hangi yemekleri hazırladı ve kaç puan aldı? İşte detaylar haberimizde.

Pazartesi günü başlayan yarışmada 21 Mayıs Perşembe Zuhal Topal’la Sofrada Bugün Esra Uysal Canbolatyarışacak. 20 Mayıs Çarşamba Zuhal Topal'la Sofrada Puanları Esra Uysal Canbolat için verilecek. Esra Hanım kendisinden önce yarışan yarışmacıları ve yarın Ferah Epik'i geçerek 15 bin liranın kazananı olabilmek adına yarışacak. Mücadelesini son ana kadar sürdürmek isteyen Esra Uysal Canbolat ayrıca Zuhal Topal'a da kendisini beğendirmek istiyor. Peki Bugün Zuhal Topal kaç puan verdi? 21 Mayıs Perşembe günün en çok sorularından sorularından biri oldu. Bugün performansını sergileyecek olan gelin Berivan Balta. 21 Mayıs Perşembe puanları verilirken gelinin yemekleri kadar yetiştirmesine, sunumuna, tavırlarına ve elbette kayınvalidesinin yaptıkları ile haftayı tamamlayacak. Kayınvalideler arasındaki savaşta en çok gelinler etkileniyor. Bunu çok kez gördük.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 409. bölüm fragmanı

Esra Uysal Canbolat ve kayınvalidesi Hülya Canbolat'ın yarışacağı 21 Mayıs 2020 Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada 408. bölüm fragmanı haberimize eklendı. Yeni bölüm yine dopdolu. Haftanın genç yarışmacılarından biri olan Esra Hanım'ın puanlaması da tartışmalı geçecek. Özellikle Hülya Hanım'ın daha önce gününe oynadığı yönündeki iddialar yüzüne çarpılacak. Artık yarışmanın gerçeği bu ve malesef gelinlerden çok kaynanaların birbirlerine karşı hesaplaşmaları programda işleniyor.

İki yarışmacının elendiği Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni hafttasında en çok puan alan isim şu an Fatoş Boztoprak. 28 puanı bulunan deneyimli yarışmacıyı geçmek için çabalayacak olan Esra Hanım'ın bunu başarıp başaramayacağını yeni bölümde göreceğiz.

 

Şimdi günün en önemli iki sorusuna yanıt verelim...

  • Esra Uysal Canbolat'ın menüsü | Hangi yemekleri yaptı?
  • Esra Uysal Canbolat kaç puan aldı?

Sorularının cevapları haberin devamında sizleri bekliyor.

21 Mayıs yarışmacısı Esra Uysal Canbolat

esra uysal canbolat

33 yaşında.
4 yıllık evli
1 çocuk sahibi.
Aslen Mersinli
Sessiz, sakin ve duygusal


21 Mayıs yarışmacı kayınvalide Hülya Canbolat

esra uysal canbolat

Puanlarıyla ateş ediyor.
Geliniyle yarışmaya geldi ve ona çok güveniyor.


 

Esra Uysal Canbolat menüsü | Hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan Berivan Balta elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Esra Uysal Canbolat rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.

 

  • Sütlü kereviz çorbası
  • Patatesli Börek
  • Bulgurlu pazı sarma
  • Tahinli tarator
  • Ali nazik kebabı
  • Yeşil mercimekli bulgur pilavı
  • Çoban salata
  • Kıbrıs tatlısı

Esra Uysal Canbolat kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Dördüncü günde yarışacak ve karşımıza çıkacak olan Esra Uysal Canbolat'ın puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Esra Uysal Canbolat'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.
 

Sevda  3
Leyla  6
Halime  4
Ümmü  3
Zuhal Topal    6
TOPLAM   22










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum