Zuhal Topal'la Sofrada 22 Mayıs Cuma Ferah Epik kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 22 Mayıs Cuma Ferah Epik kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
Türkiye'nin lider yemek yarışması porgramı Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası da sona eriyor. Biirbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı yarışmada artık son gün. Pazartesi Büşra Firdevs Özenli ile başlayan hafta Ferah Epik ile sona erecek. 15 bin lira için kendisine verilen süreyi kullanacak olan genç gelin mutlu sona ulaşmak istiyor. Peki 22 Mayıs Cuma Ferah Epik hangi yemekleri hazırladı ve kaç puan aldı? İşte detaylar haberimizde...

FOX TV ekranlarının sevilen programı Zuhal Topal'la Sofrada'da hafta sonuna gelindi. Final bölümü ile yayınlanacak olan haftanın kazananı olabilmek için mücadele veren dört gelinin ardından bugün Ferah Epik hünerlerini sergileyerek birinci olmaya çalışacak. Bunun için de işi hiç de kolay değil. İddialı rakibeleri, kayınvalideleri ve en önemlisi de Zuhal Topal'ı buna ikma etmek zorunda. Veirlen süre zarfında yemeklerini bitirebilmek adına mutfağa girecek olan genç gelin, elinin maharetini göstermek istiyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 22 Mayıs Cuma Ferah Epik kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

Pazartesi günü başlayan yarışmada 22 Mayıs Cuma Zuhal Topal’la Sofrada Bugün Ferah Epik yarışacak. 22 Mayıs Cuma Zuhal Topal'la Sofrada Puanları Ferah için verilecek. Ferah Hanım kendisinden önce yarışan yarışmacıları geçerek 15 bin liranın kazananı olabilmek adına yarışacak. Mücadelesini son ana kadar sürdürmek isteyen Ferah Epik ayrıca Zuhal Topal'a da kendisini beğendirmek istiyor. Peki Bugün Zuhal Topal kaç puan verdi? 22 Mayıs Cuma günün en çok sorularından sorularından biri oldu. Bugün performansını sergileyecek olan gelin Ferah Epik 22 Mayıs Cuma puanları verilirken gelinin yemekleri kadar yetiştirmesine, sunumuna, tavırlarına ve elbette kayınvalidesinin yaptıkları ile haftayı tamamlayacak. Kayınvalideler arasındaki savaşta en çok gelinler etkileniyor. Bunu çok kez gördük.

ferah epik
 


Zuhal Topal'la Sofrada 410. bölüm fragmanı

Ferah Epik ve kayınvalidesi Leyla Epik'in yarışacağı 22 Mayıs 2020 Cuma Zuhal Topal'la Sofrada 410. bölüm fragmanı haberimize eklendı. Yeni bölüm yine dopdolu. Haftanın kazananı açıklanacak. Ferah Hanım mutfağa girdi ve yemeklerini yapmaya başladı. Gerilim yine had safhada. Yemeklerin yendiği sırada kayınvalideler sinir patlaması yaşadı. Ayrıca puanların açıklandığı anlarda da gelinlerin sözleri çok dikkat çekecek. Bomba gibi bir final izleyicileri bekliyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada güncel puan durumu

Son bölümde yarışacak olan Ferah Epik'in öncesinde performanslarını sergileyen dört yarışmacının puanları belli oldu. Buna göre dört isim üzerinden sıralama şu şekilde: Büşra Firdevs Özenli 18 puanla son surada bulunuyor. Esra Uysal Canbolat topladığı 22 puanla sondan birinci. 26 puan alan Berivan Balta an itibarıyla ikinci basamakta yer aldı. En çok puanı ise Fatoş Boztoprak topladı. Eğer Ferah Hanım 28 ya da daha üstü bir puan almazsa 15 bin Fatoş Hanım'ın olacak.

leyla epik
 

Ferah Epik menüsü | Hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan Ferah Epik elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Ferah Epik rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.


Ferah Epik kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Son günde yarışacak ve karşımıza çıkacak olan Ferah Epik puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Ferah Epik'in puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.

ferah epik

 

Ferah Epik kimdir?

30 yaşında.
İstanbul'da güzellik uzmanlığı yapıyor.
Malatyalı.
6 yıllık evli ve 1 çocuk sahibi.
Instagram'da yaptığı yemekleri de takipçileriyle paylaşıyor.









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.