Zuhal Topal'la Sofrada 25 Eylül Çarşamba | Müjde Ahiskalı ve kaynanası Ömür Ahiskalı kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Sofrada 25 Eylül Çarşamba | Müjde Ahiskalı ve kaynanası Ömür Ahiskalı kaç puan aldı
Televizyon ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada 25 Eylül Çarşamba günü Müjde Ahiskalı'nın performansıyla karşınızda. Peki Müjgan Hanım kaç puan aldı ve hangi yemekleri yaptı? İşte detaylar...

Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu yemek programında 15 bin lira heyecanı devam ediyor. İlk iki günün ardından bugün sıra Müjde ve Ömür Ahiskalı gelin kaynanasına geldi. Birbirine bağlı gelin ve kayınvalidenin performansı merakla bekleniyor. Yapacakları yemekler ve alacakları puanlar da hafta için belirleyici olacak. Zuhal Topal'ın da katkıda bulunacağı puanın ardından neler yaşanacağı öğrenilmek isteniyor. Zuhal Topal'la Sofrada 25 Eylül Çarşamba puan durumu haberimizde.
 


Zuhal Topal'la Sofrada 25 Eylül Çarşamba Puan Durumu

Beş gelin ve kaynananın iddialı bir şekilde yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada programının bugünkü yarışmacıları Müjde Hanım ve Ömür Hanım'ın puanları merakla öğrenilmek isteniyor. Puan durumu belli olduktan sonra haberimizde yer alacak.
 

Müjde Ahiskalı ve kaynanası Ömür Ahiskalı kimdir

36 yaşındaki gelin 7 yıllık evli. Sözünün eri. Yemek en büyük eğşencesi. Ömür Hanım gelininin kanatsız meleği.

mine kahramantürk

gülten bezek






Müjde Ahiskalı kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Müjde Ahiskalı alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan Müjde Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.

Müjde Ahiskalı hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Müjde Ahiskalı'nın yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Müjde Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.