Zuhal Topal'la Sofrada 28 Nisan Salı canlı izle | 392. bölüm Zuhal Akçelik

Zuhal Topal'la Sofrada 28 Nisan Salı canlı izle | 392. bölüm Zuhal Akçelik
FOX TV'nin eğlenceli yarışması Zuhal Topal'la Sofrada 28 Nisan Salı günü yayınlanacak olan 392. bölümü ile ekranlarda. Bir kez daha gelin ve kayınvalidelerin savaşına sahne olacak program ilgiyle izlenecek.

Her hafta birbirinden iddialı beş gelin ve kayıncalidenin yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada'nın ikinci günündeyiz. Dün Kübra Sağızlı yarışmıştı ve hünerlerini sergilemişti. Bugün de sıra Zuhal Akçelik'te. Haftanın en tecrübeli gelinlerinden Kübra Hanım'ın da performansı merakla bekleniyor. Yarışna bu sebeple ilgiyle izlenecek. Zuhal Topal'la Sofrada 28 Nisan Salı 392. bölüm canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.  


Zuhal Topal'la Sofrada 28 Nisan Salı tek parça izle

Zuhal Topal'ın sunduğu yemek yarışması bugün de ekranlardaki yerini alacak. FOX TV'nin en çok üzerinde durduğu projelerden biri olan ve reytingleriyle de kanalı utandırmayan yapım, yayınlanan her bölümü ile tek parça izlenebiliyor. Bunun için ise iki yol var. Bunları sizlere aktaracağız.

Zuhal Topal'la Sofrada 28 Nisan Salı Youtube izle

Gelin ve kaynanaların çetin mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni bölümleri Youtube'dan izlenebiliyordu. Yayın tamamlandıktan sonra kanalın çalışanları tarafından son bölüm yükleniyor ve izleyicilere sunuluyordu. Ancak artık sadece FOX Play'den izlenebiliyor.







Zuhal Topal'la Sofrada 28 Nisan Salı FOX Play izle

Programı izlemenin yollarından biri de FOX TV'nin izleme portalı olan FOX Play. Yeni oluşturulan platform, kanalda yayınlanan diziler, programlar, yarışmalar ve ana haber bültenlerine tek parça halinde ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum