Zuhal Topal'la Sofrada 30 Nisan Perşembe izle | 394. bölüm Gökçe Kurtulmuş

Zuhal Topal'la Sofrada 30 Nisan Perşembe izle | 394. bölüm Gökçe Kurtulmuş
Türkiye'nin en çok izlenen yemek ve eğlence yarışması Zuhal Topal'la Sofrada 30 Nisan Perşembe günü 394. bölüm ile karşınızda. Birbirinden iddialı kayınvalidelerin savaşında izleyiciler de alınacak her puanı merakla bekliyor.

FOX TV'de yayınlanan her bölümü ile heyecan yaratan Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün de yine büyük bir heyecan yaşanacak. Gökçe Kurtulmuş kendisine not verecek olan kayınvalidelere yapacağı yemeklerle birlikte haftanın en iyisi olmak istiyor. Saadet Hanım da rakibeleirne karşı gelinini savunmak adına her şeyi yapacak. Yarışmayı izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için Zuhal Topal'la Sofrada 30 Nisan Perşembe izle seçenekleri haberimizde.
 


Zuhal Topal'la Sofrada 30 Nisan Perşembe FOX Play izle

Zuhal Topal'ın sunduğu yarışmada zaman zaman kahkaha dolua anlar yaşanırken gerilim de eksik olmuyor. Kayınvalidelerin yorumları karşısında zaman zaman Zuhal Topal da olaylara müdahil olmak zorunda kalıyor. Bugün yayınlanacak olan bölüm de FOX Play üzerinden izlenebiliyor. FOX TV'nin program, dizi, yarışma ve ana haber izleme platformunda 394. bölümü seyredebilirsiniz. Platforma www.foxplay.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 30 Nisan Perşembe Youtube izle

Gelin ve kaynanaların çetin mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni bölümleri Youtube'dan izlenebiliyordu. Yayın tamamlandıktan sonra kanalın çalışanları tarafından son bölüm yükleniyor ve izleyicilere sunuluyordu. Ancak artık sadece FOX Play'den izlenebiliyor.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.