Zuhal Topal'la Sofrada 30 Nisan Peşrembe Gökçe Kurtulmuş kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 30 Nisan Peşrembe Gökçe Kurtulmuş kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
Birbirinden ilginç gelin ve kayınvalidelerin yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada 394. bölüm ile karşınızda. Bugünün yarışacak ismi Gökçe Kurtulmuş oldu. Henüz yeni başladığı evlilik hayatında elinin lezzetini göstermek isteyen Kurtulmuş haftayı birinci bitirmek istiyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 30 Nisan Peşrembe Gökçe Kurtulmuş kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

Hafta içi bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada 394. kez karşınızda. Yine birbirinden ilginç anlara sahne olacak yarışmada kahkaha ve gerginlik eksilmeyecek. Giderek artan heyecanıyla da yarışmaya renk katacak gelinlerin mücadelesinde yeni perde açılacak. Üç gündür yarışan yarışmacıların ardından bugün de puan savaşı ilgiyle izlenecek. Bugün hünerlerini sergileyecek isim Gökçe Kurtulmuş oldu. Henüz 3 aylık evli olan Gökçe Hanım 15 bin liranın hayali ile performansını sergilemek istiyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Gökçe Kurtulmuş hangi yemekleri hazırladı ve kaç puan aldı? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada 394. bölüm fragmanı

Gökçe Kurtulmuş ve kayınvalidesi Saadet Kurtulmuş'un yarışacağı 30 Nisan Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada 394. bölüm fragmanı haberimize eklendı. Yeni bölüm yine dopdolu. Saadet Hanım oynamasıyla dikkat çekti. Emine Hanım'ın salatalığı sert bulması Zuhal Topal tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Dopdolu bir program izleyicileri bekliyor. Haberimizde fragmanı izleyebilirsiniz.

 

Kayınvalideler dikkat!

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.
 

Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Gökçe Kurtulmuş kimdir?
  • Gökçe Kurtulmuş'un menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Gökçe Kurtulmuş kaç puan aldı?

Gökçe Kurtulmuş ve kayınvalidesi Saadet Kurtulmuş kimdir?

Programın ilk gününde yapılan 30 saniyelik tanıtımlar aslında yarışmacıları pek tanıtır nitelikte değil ancak izleyiciler ekrandaki isimlerin yaşlarını, memleketlerini ve evliliklerindeki süreyi bilmek istiyor.

Gökçe Kurtulmuş (30 Nisan Perşembe Yarışmacı Gelin)

  • 24 yaşında 
  • Henüz 3 aylık evli
  • Oldukça dişli biri
  • Kaynanasına kendisini ezdirmiyor
  • İstanbul da ikamet ediyor
  • 19 Ocak 2020 da evlendi


Saadet Kurtulmuş (30 Nisan 2020 Yarışmacı Kaynana)

  • 59 yaşında
  • Makedonya Göçmeni
  • Damağı oldukça hassas
  • Işığa karşı duyarlı

Gökçe Kurtulmuş menüsü | hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan Gökçe Hanım elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Gökçe Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.

zuhal topal'la sofrada emine gökçe kurtulmuş

 

Gökçe Kurtulmuş kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Yeni günde yarışacak olan Cemile Kırma'nın alacağı her puan büyük önem taşıyor. Pazartesi performansıyla karşımızda olan Kübra Korkmaz Sağızlı aldığı 25 puanla çok da iyi olmayan bir seviyede günü bitirdi. Ve zaten salı günü de elendi. Yarışmada 15 bin liraya veda eden ilk isim oldu. Zuhal Akçelik 29 puanla kendisini geçti ve liderliğe oturdu. Dün yarışan Cemile Hanım da 28 puanla elenen ikinci yarışmacı oldu. Perşembe ve cuma günü 30 puanlık bir performans ortaya koyulmazsa Zuhal Hanım birinci olacak.
 

Gülsüm  3
Aysel  5
Gülden  3
Emine  4
Zuhal Topal  6
TOPLAM:   21









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum