Zuhal Topal'la Sofrada 395. bölüm izle | 1 Mayıs Cuma haftanın finali

Zuhal Topal'la Sofrada 395. bölüm izle | 1 Mayıs Cuma haftanın finali
Televizyon kanallarında yayınlanan yarışmalar arasında en çok izlenenlerin başında gelen Zuhal Topal'la Sofrada 395. bölüm ile karşınızda. 1 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan son bölüm de nefes kesecek ve sıra dışı bir rekabete tanıklık edilecek. Zuhal Topal'la son bölüm izlemek isteyenler, kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için 395. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.

FOX TV'nin popüler yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 79. haftası bugün sona eriyor. Pazartesi günü Kübra Sağızlı ile başlayan maraton salı günü Zuhal Akçelik, çarşamba günü Cemile Kırma ve dün de Gökçe Kurtulmuş ile devam etti. Bugün ise haftaya noltayı koyacak isim Şeyma Esen. Henüz yeni evli olan gelin marifetlerini sergileyerek 15 bin lirayı almak istiyor. Ancak bu hiç de kolay değil. Ekrandaki heyecana ortaklık etmek isteyen binlerce kişi de Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölümü izlemek için arayışlarını sürdürüyor. 1 Mayıs'ta yayınlanacak olan 395. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.
 


Zuhal Topal'la Sofrada formatı

Ekranlarda uzun zamandır yer alan ve her hafta birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideleri ağırlayan Zuhal Topal'la Sofrada'ya katılmak çok kolay. Başvurunuzu yaptıktan sonra yapım ekibi tarafından mülakata çağırılıyorsunuz ve performansınıza göre katılıp katılmayacağınız belli oluyor. Beş gelin kendi gününde rakibelerinin kayınvaidelerine puanlar veriyor. Bu puanlar üzerinden de hafta birincisi belli oluyor. Bir kez kullanan puanlar başka sefer kullanılamıyor. Cuma günü de birinci belirleniyor.


Liderlik onda

400 bölüme yaklaşan serüveni ile birlikte ekran klasiği haline dönüşen Zuhal Topal'la Sofrada her geçen gün daha da fazla kişiye ulaşıyor. Gelimn ve kayınvalidelerin sansasyonel çıkışları ,farklı tavırları ve ilginç halleri ile gündeme oturan yarışma da bu sezon da büyük bir heyecan yaşandı. Yaz sonuna kadar devam edecek olan program korona sürecinde de yayınına devam etti. Hatta son dönemde de performansı o kadar yukarı çıktı ki cuma akşamlarındaki final bölümü ana haber bülteninden sonra prime time kuşağına çekildi.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Mayıs Cuma FOX Play izle

Zuhal Topal'ın sunduğu yarışmada zaman zaman kahkaha dolua anlar yaşanırken gerilim de eksik olmuyor. Kayınvalidelerin yorumları karşısında zaman zaman Zuhal Topal da olaylara müdahil olmak zorunda kalıyor. Bugün yayınlanacak olan bölüm de FOX Play üzerinden izlenebiliyor. FOX TV'nin program, dizi, yarışma ve ana haber izleme platformunda 395. bölümü seyredebilirsiniz. Platforma www.foxplay.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Mayıs Cuma Youtube izle

Gelin ve kaynanaların çetin mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni bölümleri Youtube'dan izlenebiliyordu. Yayın tamamlandıktan sonra kanalın çalışanları tarafından son bölüm yükleniyor ve izleyicilere sunuluyordu. Ancak artık sadece FOX Play'den izlenebiliyor.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.