Zuhal Topal'la Sofrada 4 Mayıs Pazartesi 396. bölüm izle | Urfalı kaynana: Rezil olduk

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Mayıs Pazartesi 396. bölüm izle | Urfalı kaynana: Rezil olduk
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidenin açıklanacağı 396. bölümde heyecan yüksek. Hatice'nin kayınvalidesi söyledikleriyle Türkiye'ye damga vurdu. Zuhal Topal'la Sofrada 4 Mayıs Pazartesi 396. bölüm izle seçenekleri ile karşınızdayız.

Ramazan ayında daha da ilgiyle ve dikkate izlenen Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün başlıyor. Bugün yarışmada birincilik mücadelesi verip 15 bin lirayı hedefleyen beş gelin ve kayınvalide tanıtılacak. 396. bölüm fragmanı ile bir hayli ilgi gören yarışmada İstanbul ve Urfa sosyetelerine rezil olduklarını söyleyen kayınvalide herkesi hem şaşırttı hem güldürdü. İzleyenelerin yeniden izlemek istediği, kaçıranların ise telafi etmek amacında olduğu yarışmanın izleme seçenekleri haberimizde yer alıyor. İşte  Zuhal Topal'la Sofrada 4 Mayıs Pazartesi 396. bölüm izle alternatifleri...

 

Zuhal Topal'la Sofrada formatı

Ekranlarda uzun zamandır yer alan ve her hafta birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideleri ağırlayan Zuhal Topal'la Sofrada'ya katılmak çok kolay. Başvurunuzu yaptıktan sonra yapım ekibi tarafından mülakata çağırılıyorsunuz ve performansınıza göre katılıp katılmayacağınız belli oluyor. Beş gelin kendi gününde rakibelerinin kayınvaidelerine puanlar veriyor. Bu puanlar üzerinden de hafta birincisi belli oluyor. Bir kez kullanan puanlar başka sefer kullanılamıyor. Cuma günü de birinci belirleniyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Mayıs Pazartesi FOX Play izle

Zuhal Topal'ın sunduğu yarışmada zaman zaman kahkaha dolua anlar yaşanırken gerilim de eksik olmuyor. Kayınvalidelerin yorumları karşısında zaman zaman Zuhal Topal da olaylara müdahil olmak zorunda kalıyor. Bugün yayınlanacak olan bölüm de FOX Play üzerinden izlenebiliyor. FOX TV'nin program, dizi, yarışma ve ana haber izleme platformunda 395. bölümü seyredebilirsiniz. Platforma www.foxplay.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Mayıs Pazartesi Youtube izle

Gelin ve kaynanaların çetin mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni bölümleri Youtube'dan izlenebiliyordu. Yayın tamamlandıktan sonra kanalın çalışanları tarafından son bölüm yükleniyor ve izleyicilere sunuluyordu. Ancak artık sadece FOX Play'den izlenebiliyor.









Zuhal Topal'la Sofrada İzel Özdemir ve kaynanası Emine Özdemir kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.