Zuhal Topal'la Sofrada 583. bölüm izle! Zuhal Topal 14 Nisan Çarşamba puan durumu - Şeyda Biçer kaç puan aldı kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada 583. bölüm izle! Zuhal Topal 14 Nisan Çarşamba puan durumu - Şeyda Biçer kaç puan aldı kimdir
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın üçüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerden biri daha ekranlardaki yerini alacak ve kendisine verilen sürede en yüksek puanı almaya çalışacak. Seyirciler de programı izleyerek bu heyecana ortak olmak istiyor. Zuhal Topal'la Sofrada 583. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Zuhal Topal 14 Nisan Çarşamba puan durumu yine bu sayfada bulunmaktadır. Bugünkü yarışmacı Şeyda Biçer'e dair tüm d

Televizyon ekranlarının sevilerek seyredilen ve her bölümüyle de seyircileri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada bugün üçüncü bölümüyle yerini alıyor. Renkli kayınvalideleri, hamarat gelinleri ve güzel sunucusu Zuhal Topal ile haftanın beş günü evlere konuk olan yarışmada bugün de lezzet fırtınası esecek. Rakiplerine karşı galip gelebilmek adına mücadele ortaya koyacak Şeyda ve Leman Biçer zamanlarını en iyi şekilde kullanmak, yemeklerini hazırlamak ve altınları kazanmak istiyor. Gözler ise gün sonuna çevrildi. Herkes alınacak puanları ve final öncesinde oluşacak puanlamayı öğrenmek istiyor. Zuhal Topal'la Sofrada 583. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Zuhal Topal 14 Nisan Çarşamba puan durumu yine bu sayfada bulunmaktadır. Bugünkü yarışmacı Şeyda Biçer'e dair tüm detayları da okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün neler yaşanacak?

Genç gelin Şeyda Biçer'in yarıştığı günde kayınvalideler yine formunda. Eleştirmek için hiçbir fırsatı kaçırmayan dört yarışmacıdan biri mutfağa girdi ve Şeyda Hanım'n düzenini beğenmeyerek; 'Her şeyin açıkta' dedi. Bir diğeri ise haşlama yaptığı yemeğin istenen kıvamda olmadığını ifade etti. Lekeli kaşıkların da güne damga vurması bekleniyor. Sonrasında ise diğer kayınvalideler de mutfağa girdi. Yeni bölümüyle programı kaçırmayın.


 

Zuhal Topal'la Sofrada'da 583. bölüm izle

Pazartesi başlayan yeni haftasyla birlikte kıran kırana bir mücadeleye ev sahipliği yapan Zuhal Topal'la Sofrada'yı izlemek isteyenler birçok terim ile birlikte sorgulama gerçekleştiriyor. Kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Tekrar seyretme seçenekleri arasında Youtube ve FOX TV internet sitesi en önemli araçlardan biri. Dİgiturk ve diğer platformlarda ise geri sar özelliği ile yine izleyebilirsiniz. Programı canlı seyretmek isterseniz televizyonunuzdan FOX TV'yi açabilir ya da resmi internet sitesi www.foxtv.com.tr üzerinden canlı yayın butonuna tıklayarak yayını takip edebilirsiniz.


 


Şeyda Biçer kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 583. bölüm yarışmacısı olarak programda boy gösteren Şeyda Hanım hakkındaki bilgiler de merak konusu. 4 yıllık evli. İki çocuk annesi. Aslen Vanlı. Oldukça inatçı biri. Hırslı bir yapısı var. İstanbul da yaşıyor.


Şeyda Biçer'in menüsü

Bugün kendisine verilen 2.5 saatlik süre boyunca belirlediği menüyü hazırlayacak olan Şeyda Hanım, kayınvalidelerden tam puan almaya çalışacak. Cuma günü Zuhal Topal'ın kendisine vereceği puanları da etkilemek adına elinin ayarını tutturabilmek için gayret gösterecek genç gelinin menüsü aşağıda yer alıyor. Fragmanda pırasa çorbası, havuç tarator ve brokoli salatası gibi lezzetler yer aldı.

şeyda biçer

Şeyda Biçer kaç puan aldı?

14 Nisan Çarşamba günü yayınlanan 583. Bölümde yarışacak olan Mekselina Gümüşlü'nün alacağı puanlar çok kritik önem taşıyor. Hem kendisi hem de rakipleri için. Haftaya damga vurmak için iyi bir performans sergilemesi halinde morali artacak ve rakiplerine daha da zor anlar yaşatacak. Kendisinin aldığı puanlar haberimize eklenecek.

Zuhal Topal'la Sofrada Elçin Tunga

Zuhal Topal'la Sofrada Arzu Beyaz

Zuhal Topal'la Sofrada Aysun Demir Korkmaz

Zuhal Topal'la Sofrada Merve Keçeci

Zuhal Topal'la Sofrada Nazlı Türhan


Zuhal Topal'la Sofrada Şahine

Zuhal Topal'la Sofrada Gülfidan

Zuhal Topal'la Sofrada Şeyma Nur Cici

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Özbey

Zuhal Topal'la Sofrada Nermin Aksoy











































Zuhal Topal'la Sofrada Suzan Gökmenler

Zuhal Topal'la Sofrada Gül Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Hülya Karaca Ataş

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Marhan

Zuhal Topal’la Sofrada Şahide Karageç

Zuhal Topal’la Sofrada Merve Uzal Çelik

Zuhal Topal’la Sofrada Yasemin İnce

Zuhal Topal’la Sofrada Rukiye Sadıkova

Zuhal Topal’la Sofrada Tuğçe Kaya

zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada nuray korkusuz

zuhal topal'la sofrada merve dilan zengin

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra Erdal

zuhal topal'la sofrada Nazlı Kübra Keleş

 

Zuhal Topal'la Sofrada Bilge Aslı Erkuş

Zuhal Topal'la Sofrada Sibel Terzioğlu

Zuhal Topal'la Sofrada Figen Acar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.