Zuhal Topal'la Sofrada 6-10 Nisan yarışmacıları

Zuhal Topal'la Sofrada 6-10 Nisan yarışmacıları
FOX TV ekranlarının lezzet yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş gelin ve kaynana birinci olabilmek için bugünden itibaren kıyasıya bir rekabete başlayacak. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 6-10 Nisan yarışmacıları kimdir? İşte detaylar...

Birçok programın, dizinin ve yarışmanın ara verildiği şu günlerde tüm heyecanıyla devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bir haftası daha başlıyor. Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu yarışmada yine büyük bir rekabet yaşanacak. Beş gelin ve kaynananın yeni formatla ekranlarda boy göstereceği programın yarışmacıları da merakla bekleniyor. Zuhal Topal'la Sofrada 6-10 Nisan yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Yeni konsept!

Uzun süredir ekranlarda yer alan Zuhal Topal'la Sofrada için farklı bir dönem başlıyor. Daha önce beş günde gelin ve kayınvalideler kendi evlerinde rakibelerini ağırlıyordu. Ancak bu değişti. Artık sabit bir ev var ve tüm yarışmacılar burada hünerlerini sergileyecek. Bunun sebebinin koronavirüse karşı alınan bir önlem olduğu düşünülüyor. Yayınlanan fragmanda bir kez daha rekabein had safhada olacağının da sinyali verildi.

 

Zuhal Topal’la Sofrada 6-10 Nisan 2020 fragmanı

Zuhal Topal’la Sofrada 6 Nisan 2020 Pazartesi fragmanı yayınlandı. Birbirinden iddialı gelin ve kaynanaların yarışacağı haftada birincinin kim olacağı da merak ediliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı program pazartesinden itibaren FOX TV'de. İsimler açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Geçen hafta Nesrin Ağbaba, Sultan Kösedağ, Gülsen Koyuncu, Fatma Çipil ve Ceyda Alkan yarıştı. Nesrin Hanım birinciliği elde etti. Baştan sonra yüksek eğlenceği garanti eden Zuhal Topal'la Sofrada bugün FOX TV'de.
 









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum