Zuhal Topal'la Sofrada 6 Mayıs Çarşamba 398. bölüm fragmanı | İntikam zamanı mı?

Zuhal Topal'la Sofrada 6 Mayıs Çarşamba 398. bölüm fragmanı | İntikam zamanı mı?
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Bugün rakip kayınvalideleri ağırlayacak isim Seher Sosyal Kuvan oldu. Hareketli geçen ilk iki günün ardından Rizeli gelinin performansı merakla bekleniyor. Zuhal Topal'la Sofrada 6 Mayıs Çarşamba 398. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Dördüncü dalyasına doğru adım adım giden Zuhal Topal'la Sofrada'da hafta ortasına gelindi. İlk iki günde yarışan Hatice Dirlik ve Ceylan Tabu'dan sonra sıra Karadenizli gelin Seher Sosyal Kuvan'a geldi. Yapacağı yemeklerle birlikte hem kayınvalideleri hem de Zuhal Topal'ı etkilemek isteyen genç gelinin alacağı 25 ve üzeri her puan onu 15 bin liraya bir adım daha yaklaştıracak. Yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada 6 Mayıs Çarşamba 398. bölüm fragmanı ile güne dair fikirler verildi. Sizler için derlediğiniz özet başlıyor.

Haberimizin başlığında 'intikam zamanı mı?' ifadelerini kullandık. Sebebi ise Mesude Tabu'nun gelini tarafından bilenerek gelmesi. Ve bunu da açık bir şekilde beyan etmesiydi. Adım adım fragmandan çıkardığımız olaylarla karşınızdayız.
 


Zuhal Topal'la Sofrada 6 Mayıs Çarşamba 398. bölüm fragmanı

Yine büyük bir keyifle izlenecek olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölüm fragmanını haberimiz içinden izleyebilirsiniz.

neval kuvan

1-) Ceylan Tabu'yu çekiştirdi: Neval Kuvan, Zuhal Topal ile bir önceki günün sohbetini ederken salı günü yarışan ve kendisine gösterdiği teki ile herkesi şoke eden Ceylan Tabu'yu çekiştirdi.

zuhal topal gülerken

2-) Zuhal Topal'dan kahkahalı cevap: İki gündür yaşadıkları ile şaşkına dönen Zuhal Topal, bu sözlerin ardından kahkahayı bastı.

mesude tabu

3-) Mesude Tabu kılıcını çekti: Gelini Ceylan ile karşı karşıya gelen Neval Hanım'ı affetmeye niyeti olmayan Mesude Hanım adeta kılıcını çekti. Savaş ilanında bulundu.

zuhal neval

4-) Neval Hanım'dan tepki: Geçtiğiniz hafta bir kaynana daha gelini sebebiyle bilerek düşük puan vereceğini açıklamıştı. Zuhal Topal da kendisini bu şekilde yarışmaya devam ettiremeyeceğini açıklamıştı. Mesude Tabu da açıklamasıyla şoke etti herkesi. Neval Hanım da tepki gösterdi.

neval kuvan

5-) Neval Kuvan'dan Mesude Hanım'a ikinci darbe: İkili arasında süren tartışmada Neval Hanım, Mesude Hanım'a Nursel Hanım'ı yönlendirmeye çalıştığını söyledi.

Seher Sosyal kuvan

Seher Sosyal Kuvan biri kız diğeri erkek olmak üzere iki çocuk sahibi. Rizeli. Ailesine düşkün bir yapısı var. Haftayı birinci tamamlamak için çok iddialı. Karadenizliliğin gerekliliği inatçılığını konuşturarak bunu başarmak istiyor. 









Zuhal Topal'la Sofrada İzel Özdemir ve kaynanası Emine Özdemir kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.