Zuhal Topal'la Sofrada 7 Nisan Salı Sema Çiftçi puanları | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada 7 Nisan Salı Sema Çiftçi puanları | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?
FOX TV'nin en çok izlenen programlarından biri olan ve hafta içi yayınları ile izleyicileri eğlendiren Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü başlıyor. Dün yeni konseptiyle seyircisinin karşısına çıkan yarışmada bugün ikinci gün yarışmacısı hünerlerini sergileyecek. Yani Sema Çiftçi. Peki Sema Çiftçi hangi yemekleri yaptıi menüsünde neler vardı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok reyting alan yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bugün de tüm heyecanıyla devam ediyor. Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu programda gelin ve kaynanalar gösterecekleri hünerlerlerini sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak için mücadele veriyor. Dün başlayan yeni haftada Buse Balkan yarışmıştı. Bugün sıra Sema Çiftçi'ye geldi. Kendisini hafta finalinde ilk sıraya taşıyacak performansa imza atmak isteyen genç yarışmacı bakalım neler yapacak. Peki Sema Çiftçi hangi yemekleri yaptıi menüsünde neler vardı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.
 


Konsepte koronavirüs dokunuşu

Dünyayı sarsan koronavirüs salgını ile yoğun bir şekilde mücadele eden Türkiye'de birçok alanda kararlar alındı ve yasaklamalar getirildi. Daha önce gelin ve kaynanaların evine gidilen yarışmada artık tek bir bir yer kullanılacak. Dün Zuhal Topal yarışmacıların yarışacağı evi tanıttı. Özel odaların da bulunduğu evde ayrıca geniş bir mutfak da gelinleri bekliyor. Eğlenceli sunumunu bu eve de taşıyan Topal; 'Burası artık benim evim. Hafta sonuna kadar sizi yedireceğim. Bugüne kadar hep bana yaptınız ama artık sıra benim' dedi. Yeni evin ilk yarışmacısı Buse Alkan oldu.


Sema Çiftçi kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yarışmacılarından Sema Çiftçi genç olmasına rağmen evlilikte tecrübeli. 15 yıllık evli Azeri gelini. İki de çocuk sahibi. Mutfakta çok iddialı. Öyle ki alışverişini dahi kendisi yaptı. Bu da kendine ne kadar güvendiğini gösteriyor. 


Sema Çiftçi'nin menüsü

Bugün yayınlanacak olan 377. bölümde izleyiciler Sema Hanım'ın yemeklerini ve menüsünü de merak ediyor. 15 senelik evliliğindeki birikimini mutfağa yansıtmak isteyen Sema Hanım'ın tercihleri, yarışmayı izleyen ev hanımlarına da rehberlik edecek. Sema Hanım'ın menüsü haberimizde yer alacak.



 


Sema Çiftçi kaç puan aldı?

Hünerlerini ortaya koyarak cuma günü öncesinde hem dünkü rakibesini geride bırakmak hemde kalan üç günde gözdağı vermek isteyen Sema Hanım'ın alacağı puanlar da merak ediliyor. Sema Çiftçi'nin aldığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Sema Hanım 30 puan aldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.