Zuhal Topal'la Sofrada 9 Nisan Perşembe Esra Sağlam kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Nisan Perşembe Esra Sağlam kaç puan aldı?
FOX TV'nin lezzet yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir heyecan yaşanıyor. Adım adım finale gidilirken bugün Esra Sağlam yarışacak. Perşembe gününde gireceği mutfakta haftanın en çok puanını alabilmek adına mücadele edecek olan genç gelinimiz bakalım nasıl bir performansa imza atacak. Peki Esra Sağlam hangi yemekleri hazırladı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

9 Nisan Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada bugün Esra Sağlam yarışacak. Daha önce Buse Balkan, Seval Çiftçi ve Tülay Dinç'in gününü geçirdiği yarışmada kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Puanların da belirlenmesiyle birlikte elenen yarışmacılar da belli olmaya başladı. Güncel puan durumunu da aktaracağımız haberimizde Esra Sağlam'ın günü ile ilgili bilgiler de vermek istiyoruz. Finalden önceki son performansa imza atacak olan genç gelin, kayınvalidesi Ümmü Sağlam tarafındana temsil edilecek. Misafirlerin ağırlanması konusunda Ümmü Hanım'ın formu da puanlara yansıyacak ve 15 bin liranın sahibini belirlemede rol oynayacak.

9 Nisan Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu itibarıyla geride kalan üç günün sıralaması belirlendi. Buna göre ilk elenen isim Buse Balkan oldu. Programda aldığı 22 puan haftayı kurtarmasına yetmedi. Hatta hafif siklet kaldı denilebilir. İkinci gün 15 yıllık evliliği ile haftanın en tecrübeli gelinlerinden Seval Hanım yarıştı. 30 puan alan Seval Hanım zirveye oturdu. Dün Kahramanmaraş'ın çavuşu Gülbeyaz Dinç'in gelini Tülay Dinç'teydi sıra. O da 20 puanda kaldı ve ikinci elenen yarışmacı oldu. Eğer Esra Sağlam ve Elif Akkaş birinci olmak istiyorsa en az 31 puan almak zorundadır.

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Esra Sağlam kimdir?
  • Esra Sağlam'ın menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Esra Sağlam kaç puan aldı?


esra sağlam zuhal topal'la sofrada
 


Esra Sağlam kimdir?

Programın ilk gününde yapılan 30 saniyelik tanıtımlar aslında yarışmacıları pek tanıtır nitelikte değil ancak izleyiciler ekrandaki isimlerin yaşlarını, memleketlerini ve evliliklerindeki süreyi bilmek istiyor. Esra Hanım 4.5 ylllık evli. 1.5 yaşında bir çocuk annesi. Yaşına dair herhangi bir paylaşım yapılmadı. Samsunlu. Eli ise lezzet dolu.

esra sağlam zuhal topal'la sofrada

 

Esra Sağlam menüsü | hangi yemekleri hazırladı?

Yarışmanın dördüncü gününde hünerlerini sergilemek için ekranlarda yer alacak olan Esra Hanım'ın işi oldukça zor. Kendisini zorlayan bir Seval Çiftçi gerçeği var. Bunun için de hem yemeklerini iyi seçmesi hem onları iyi sunması hem de tatlarını tutturması gerekiyor. Esra Hanım'ın menüsündeki yemekler açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

esra sağlam zuhal topal'la sofrada

 

Esra Sağlam kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Final öncesinde yarışacak olan Esra Hanım'ın tek isteği programdan 15 bin lira kazanmak ve evine götürmek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Esra Sağlam'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.

Yeter Balkan: 7
Serengül Akkaş: 7
Gülbeyaz Dinç: 3
Gönül Çiftçi: 5
Zuhal Topal: 6
Toplam: 28


Zuhal Topal'la Sofrada 379. bölüm fragmanı

Esra Sağlam ve kayınvalidesi Ümmü Sağlam'ın yarışacağı 9 Nisan Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada 379. bölüm fragmanı haberimize eklenmiştir.



İyi seyirler dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum