Zuhal Topal'la Sofrada Akın Yakak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Sofrada Akın Yakak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Pazartesiden bu yana yarışan damat adaylarından sıra dördüncüye geldi ve gözler Akın Yakak'a çevrildi. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede birinciliği hedefliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Akın Yakak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yepyeni bir bölümü daha ekranlardaki yerini alıyor. Haftanın ilk gününde yarışan Sezgin Yamak'ın ardından Özer Tekim ve dün de Serdal Akdağ hünerlerini sergilemişti. Bugün ise sıra geldi Akın Yakak'a. Eşi Özge Yakak ile kamera karşısına bu kez milyonların önünde yemek yapabilmek için çıkacak genç yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak da öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Akın Yakak kimdir? 13 Mayıs Perşembe yarışmacısı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.


Akın Yakak kimdir?

Bugün 15 bin lirayı kazanabilmek adına mutfağa girecek olan Akın Yakak yakışıklılığı ile ilk günden dikkat çekmeyi başardı. 2 çocuk babası. 7 yıllık evli. Sport eğitmenliği yapmakla birlikte neşeli, renkli ve bir o kadar da sinirli. Mutfağa hiç ama hiç girmedi. Instagram'da eşi ile beraber çektiği videolarla yüz binlerce kişiye ulaşıyor. Instagram hesabı @akinozgeyakak'tır. Ben Bilmem Eşim Bilir, Ben Bilmem Eşim Bilir Evi, Aşk ile Yap, Aileler Yarışıyor'a katıldı.
 

akın yakak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.