Zuhal Topal'la Sofrada Burcu Batur ve kaynanası Nazlı Yıldız kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Burcu Batur ve kaynanası Nazlı Yıldız kimdir
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında Burcu Batur ve kaynanası Nazlı Yıldız yarışacak. Gelin ve kaynana hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Burcu Batur ve kaynanası Nazlı Yıldız kaç puan aldı? İşte detaylar...

Yeni sezon bölümleri ile yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgi toplayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 7-11 Ekim yarışmacıları da belli oldu. Son gün Burcu Batur ve kaynanası Nazlı Yıldız birincilik için mücadele verecek. Bol tartışma, kahkaha ve lezzet dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yarışmacıları Burcu Batur ve kaynanası Nazlı Yıldız kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Burcu Batur ve kaynanası Nazlı Yıldız kimdir

Burcu 2 çocuk annesi. 5 yıllık evli. Türkmen gelini. Güneş Hanım erzincanlı. Karabiber en büyük takıntısı. Geliniyle ayrılmıyor. 15 bin lira için iddialılar.



 


Burcu Batur kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Burcu Batur alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan  Burcu Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.



Zuhal Topal'la Sofrada Feruza Diloğlu ve kaynanası Güneş Diloğlu kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Turgay ve kaynanası Çiçek Özer kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Çağla Mahmutoğlu ve kaynanası Hatice kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Burcu Batur ve kaynanası Nazlı Yıldız kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Nazile ve kaynanası Asya kimdir

Burcu Batur hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Burcu Batur'un yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Burcu Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.