Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Firdevs Özenli ve kaynanası Sevda Ergün kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Firdevs Özenli ve kaynanası Sevda Ergün kimdir?
Zuhal Topal'la Sofrada'nın 406. bölümünde yarışacak ismi açıklandı. Haftanın ilk gününde performansını sergileyecek isim Büşra Firdevs Özenli oldu. Yeni haftanın ilk yarışmacısı olmasıyla birlikte dikkatleri daha da üzerine çeken genç gelin hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki Büşra Firdevs Özenli kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü bugün başladı. Hafta boyunca yarışacak olan gelin ve kayınvalideler tek tek açıklandı. Pazartesi gününün gelin ve kaynanası Büşra Firdevs Özenli ve Sevda Ergün oldu. İzleyiciler ilk günde marifetlerini sergileyecek olan ikili hakkındaki detayları öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor. Peki Büşra Firdevs Özenli ve kaynanası Sevda Ergün kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.
 


Büşra Firdevs Özenli kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni yarışmacısı olan Büşra Firdevs Özenli  23 yaşında. 7 aylık nişanşı. Aslen Adanalı. Kayınvalidesinin de biricik kankası. 19 Ekim 2019 tarihinde Caner Bey ile nişanlandı.


Sevda Ergün kimdir?

Yeni haftanın en çok dikkat çeken kayınvalidelerinden biri oldu. Sofralarda gürlüyor, Masa düzenini yemekten daha önemli buluyor. Düğün masrafı için yarışmaya geliniyle katıldı.


 









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.