Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı kimdir
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında son gün Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı yarışacak. Gelin ve kaynana hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Büşra Topçu kaç puan aldı? İşte detaylar...

Yeni sezon bölümleri ile yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgi toplayan ZuhalTopal'la Sofrada yarışmasının 9-13 Eylül yarışmacıları da belli oldu. Son gün Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı birincilik için mücadele verecek. Bol tartışma, kahkaha ve lezzet dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. 13 Eylül Cuma günü yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yarışmacıları Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Büşra Topçu ve kaynanası Gülcan Yaylakirazı kimdir

26 yaşında 5 yıllık evli. 2 çocuğu var. Gülcan Hanım emlak danışmanı. Menülerinin çok iddialı olduğunu ve yarışmayı kendilerinin kazancağını söylediler.



 

zuhal topal'la sofrada büşra topçu ve gülcan yaylakirazı

zuhal topal'la sofrada Neslihan Taşkal Kaya ve kaynanası Naciye Kaya

zuhal topal'la sofrada serap ecer ve kaynanası melek ecer

zuhal topal'la sofrada yağmur urlu ve ümbül urlu

zuhal topal'la sofrada kader tural ve kaynanası meltem tural


Büşra Topçu kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Büşra Topçu alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan Büşra Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.


Leyla Kadryova

Büşra Topçu hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Büşra Topçu'in yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Büşra Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.