Zuhal Topal'la Sofrada Gülay Aksu kimdir? 12 Mayıs Çarşamba kayınvalidesi hakkındaki bilgiler

Zuhal Topal'la Sofrada Gülay Aksu kimdir? 12 Mayıs Çarşamba kayınvalidesi hakkındaki bilgiler
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'nın üçüncü günü başlıyor. Birbirinden hamarat damatların hünerlerini sergilediği günlerde onları masalarında koruyacak ve puanlarını en yüksekten almalarını sağlamak için mücadele verecek kayınvalideler de mücadeleleriyle ön plana çıkmak istiyor. Bugünün yarışmacısı ise Gülay Aksu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Gülay Aksu kimdir? 12 Mayıs Çarşamba kayınvalidesi hakkındaki bilgiler haberimizde yer

FOX TV'nin hafta içi günlerindeki reyting kozlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 603'üncü bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Bu hafta damatların da katıldığı zorlu maratonda üçüncü gün heyecanı yaşanacak. Pazartesi günü Fadime Danışan ve dün de Birsel Ürkmez, Zuhal Topal'ın yanında oturarak gelen eleştirilere yanıt vermiş ve damatlarını savunmuştu. Bugün ise sıra Gülay Aksu'da. Damadı Serdal ve kızı Hilal için masaya oturacak olan deneyimli kayınvalidenin elde edeceği puanlar da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Gülay Aksu kimdir? 12 Mayıs Çarşamba kayınvalidesi hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Gülay Aksu kimdir?

Bugün performansıyla adını ilk sıraya yazdırıp evlatları ile 15 bin lirayı kazanmak isteyen Gülay Aksu, emekli kuaför öğretmeni. Çınar'ın da anneannesi. Damadına çok güveniyor. Neden güvenmesin ki? Mutfağı sonuna kadar tecrübe edinmiş Serdal ile yarışacak. Bu sebepten gönlü rahat ve bu mücadeleye hazır.


Zuhal Topal'la Sofrada Gülay Aksu kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.