Zuhal Topal'la Sofrada Güney Afrikalı Gelin! Carmein İkizler kaç puan aldı? 24 Mart Çarşamba puanları

Zuhal Topal'la Sofrada Güney Afrikalı Gelin! Carmein İkizler kaç puan aldı? 24 Mart Çarşamba puanları
FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 568. bölüm yarışmacısı Güney Afrikalı gelin Carmein İkizler oldu. Kendi ülkesine has lezzetleri ile kayınvalidelerin karşısına çıkacak olan güzel gelin Zuhal Topal'dan da tam not almak ve 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Bunun için ise ellerini çabuk tutmak ve yemeklerinin tadını iyi ayarlamak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada'da Güney Afrikalı Gelin! Carmein İkizler kaç puan aldı? 24 Mart Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Nuriye Günal'ın ardından dün de Medine Karabağ'ın yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın üçüncü günü Güney Afrikalı gelin ile devam ediyor. Kayınvalideler ve Zuhal Topal'a karşı kritik bir sıanv verecek olan güzel gelinin performansı sabırsızlıkla bekleniyor ve brir an önce izlenmek isteniyor Kendisine veirlen 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yapmak amacında olan İkizler'in timsah eti yapması tepki ile karşılanacak.  Peki, Zuhal Topal'la Sofrada'da Güney Afrikalı Gelin! Carmein İkizler kaç puan aldı? 24 Mart Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.



Carmein İkizler ve kayınvalidesi Nezahat Erdoğan kimdir?

Pazartesi başlayan maratonda üçüncü gün yarışmacısı olan Carmein İkizler, 14 yıllık tecrübesini yarışmada milyonlara kanıtlamak istiyor. İki çocuk annesi ve oldukça da marifetli. Türk mutfağını keşfetmeyi sevmekle birlikte dünya mutfağına da hakim. Bunu da yarışmada ortaya koyup 15 bin lira kazanmanın hayalini kuruyor.  Nezahat Hanım ise gezmeyi çok seven biri. Ayrıca neşeli bir de yapısı var. Haksızlığa gelemiyor. Çok da dikkatli. Gelinine çok güveniyor. Onu en iyi şekilde koruyup ödülle eve dönmeyi istiyor.


Carmain İkizler hangi yemekleri yaptı?

Bugün hünerlerini göstererekj marifetlerini milyonlar önünde sergilemek isteyen Carmein İklizler haftanın yemeği olarak belirlenen sini köftesi ile birlikte belirleyeceği menüyle kayınvalidelerin karşısına çıkacak. Özellikle ev hanımları da bu listeyi merak ediyor. Çünkü evlerinde aynı lezzetleri hazırlayarak hem kendileri hem de evdeki sevdikleriyle paylaşmak adına yapmak istiyorlar. Carmein Hanım'ın menüsü haberimizde yer alacak.


Carmain İkizler kaç puan aldı?

Kayınvalidelerin karşısında vereceği sınavla birlikte puanlarını alacak olan Carmein Hanım'ın gün sonundaki notları da merak konusu. Güney Afrikalı olması sebebiye beklentiler daha da yüksek. Ancak fragmanda zor durumda olduğu gözüktü. Özellikle de timsah eti kendisi hakkındaki puanları aşağı çekebilir. Kendisinin puanı haberimzide yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.