Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Dirlik ve kaynanası Nursel Dirlik kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Dirlik ve kaynanası Nursel Dirlik kimdir
FOX TV'nin lezzet yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün başladı. Beş gelin ve kayınvalide girecekleri amansız mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. Yarışacak takımlardan biri Hatice Dirlik ve kaynanası Nursel Dirlik'ten oluşuyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Dirlik ve kaynanası Nursel Dirlik kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 400 bölüme giden maratonunda yeni haftası az önce başladı. Güzel sunucu Zuhal Topal ve ekibnin renkli sunumuyla ekranlara gelen yarışmada birbirinden iddialı beş takım yer alıyor. Gününe gelen gelin ve kayınvalidenin en iyisini yapmak adına ortaya koyacakları performans kaderlerini belirleyecek. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Dirlik ve kaynanası Saadet Kurtuşmuş kimdir? Detaylar haberimizde.



Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Dirlik kimdir?

Yemekleriyle Dirlikte gelin ve kayınvalideleri etkilemek için çalışacak olan Hatice Dirlik Hanım daha program yayınlanmadan olay haline geldi. Üst görselde de görüldüğü gibi yemekleri yetiştiremeyince Zuhal Topal şoke oldu. 30 yaşında. 3 yıllık evli.


Zuhal Topal'la Sofrada Nursel Dirlik kimdir?

Gelininin yemeği yetiştiremediğini gören Hatice Dirlik'nin kayınvalidesi 'İstanbul'un, Urfa'nın sosyetelerine rezil olduk. Artık yemek yerine birbirimizi yeriz' sözleri ile yarışmaya damga vurdu. Puanları çokk onuşuluyor. 
 









Zuhal Topal'la Sofrada İzel Özdemir ve kaynanası Emine Özdemir kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.