Zuhal Topal'la Sofrada Mertcan Bahar bakın kim çıktı! Youtube'da videolarla meşhur olmuştu...

Zuhal Topal'la Sofrada Mertcan Bahar bakın kim çıktı! Youtube'da videolarla meşhur olmuştu...
FOX TV'de yayınlanan bölümleri izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir hafta finali daha televizyondaki yerini alıyor. Bu hafta bayram sebebiyle damatların yarıştığı bir format gerçekleştirilen programda beş yarışmacı ter döktü. Bugün ise öyle bir isim var ki milyonlara ulaşmayı başardı. O yarışmacı Mertcan Bahar oldu. Kendisi hakkında birçok araştırma yapılıyor.

Damatların hünerlerini sergilemek üzere mutfağa girdiği haftanın son günü başlıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'nın zorlu maratonunda artık son saatlerdeyiz. Beşinci gün yarışmacısı Mertcan Bahar sözlüsü ve müstabkbel kayınvalidesi ile mücadele verecek olan Mertcan Bahar internette milyonlara ulaşmayı başarmış bir isim. Yayınladığı videolar, mimikleri ve yorumları ile yıllardır Youtube'da kanal sahibi ve binlerce de abonesi var.


Mertcan Bahar kimdir?

Sahip olduğu Youtube kanalında kendini tanıtan Bahar; "Herkese merhaba ben Mertcan Bahar. Fakat genelde izleyicilerim bana ''Mevtcan'' der. R harfini pek kullanamadığım için bu ismi layık gördüler. Olsun. 2012 senesinden beridir Youtube'da içerik üreticisiyim" ifadelerini kullanıyor. Yayınladığı videolarla da hem güldürüyor hem de oyun severlere keyifli anlar yaşatıyor. 1999 doğumlu. 22 yaşında. Henüz sözlü. Hırslı ve inatçı bir yapısı var.


Mertcan Bahar

Mertcan Bahar Youtube kanalı

Genç yarışmacı yarışmada olduğu kadar internette de oldukça popüler. Videolar yayınladığı kanalında 660 binden fazla takipçiye sahip. Son olarak da 100 kat mumdan dev yumruk yaparak izleyicilerinin karşısına çıktı. Videolarındaki tavırlarıyla birlikte etkileşimleri milyonlara ulaşan Bahar, bugün de çok konuşulacak.

Kanala buradan ulaşabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UCmfaFTxw9lZu_yxdqGcidsQ

Instagram hesabına ise @mertcanbaharr profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.