Zuhal Topal'la Sofrada Muazzez Kal kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Muazzez Kal kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en lezzetli yarışmalarından biri olarak hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü televizyondaki yerini alıyor. Hamarat damatlara eşlik edecek kayınvalideler de sofralardaki yerlerini alıyor. Bugünün kaynanası ise Muazez Kal oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Muazzez Kal kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin hafta içi günlerindeki reyting kozlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 604'üncü bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Bu hafta damatların da katıldığı zorlu maratonda üçüncü gün heyecanı yaşanacak. Pazartesi günü Fadime Danışan, salı  Birsel Ürkmez ve dünd e Gülay Aksu Zuhal Topal'ın yanında oturarak gelen eleştirilere yanıt vermiş ve damatlarını savunmuştu. Bugün ise sıra Muazzez Kal'da. Damadı Akın ve kızı Özge için masaya oturacak olan deneyimli kayınvalidenin elde edeceği puanlar da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Muazzez Kal kimdir? 13 Mayıs Perşembe kayınvalidesi hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Muazzez Kal kimdir?

Bugün performansıyla adını ilk sıraya yazdırıp evlatları ile 15 bin lirayı kazanmak isteyen Muazzez Kal, kızı damadı ve dünürü ile aynı evde yaşıyor. Namı diğer Çubuklu Muazzez. Aslen Ankaralı. Bu sebepten gönlü rahat ve bu mücadeleye hazır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.