Zuhal Topal'la Sofrada Özer Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Sofrada Özer Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışmalarındn Zuhal Topal'la Sofrada'nın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından bugün yarışacak yeni damat Özer Tekin oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılıyor. Zuhal Topal'la Sofrada Özer Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Bayram coşkusunun sonuna kadar yaşanmaya başladığı Zuhal Topal'la Sofrada'nın ikinci bölümü bugün ekranlara geliyor. Dün Sezgin Yamak'ın yarıştığı programda bugün ter dökecek isim ise Özer Tekin olarak açıklandı. Genç damat, kayınvalidesi ile birlikte 15 bin lira ödülü kazanabilmek adına mücadele verecek genç damat elinin lezzetine güveniyor. Yarışmayı izleyenler de kendisi hakkında araştırmalara başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Özer Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Özer kimdir?

Sezgin Yamak'tan sonra haftanın ikinci damadı olan Özer Tekin 2 çocuk babası. 10 yıllık evli. İnşaat mühendisliği yapıyor. Disiplinli ve becerikli. Eşi Manolya da yarışmanın eski birincisi. Beşiktaşlı. Galık tutmayı ve denizi çok seviyor. Hedefi büyük ödülü evine götürmek ve ailesine sevinç yaşatmak. Instagram hesabı @ozrtkn'dir.

Zuhal Topal'la Sofrada Özer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.