Zuhal Topal'la Sofrada Özge Yakak kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Sofrada Özge Yakak kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'da final öncesindeki son bölüm ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı ve bir o kadar da renkli yarışmacıların kozlarını paylaştığı maratonda güzel bir gelin televizyondaki yerini alacak. O isim Özge Yakak oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Özge Yakak kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de bayram heyecanının sürdüğü Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Yarın gerçekleşecek final etabı öncesindeki son bölümde ellerinin lezzetini konuşturacak ve kayınvalidelerin yanı sıra Zuhal Topal'dan da tam puan almaya çalışacak isim Akın Yakak olmuştu. Genç yarışmacıya bu zorlu maraton boyunca eşlik edecek ve annesini de destekleyecek Özge Yakak da 15 bin lirai çin mücadele verecek. Güzel yarışmacı hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Özge Yakak kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Özge Yakak kimdir?

Bugünün yarışmacılarından biri olan Özge Yakak, eşine en doğru taktikleri verebilmek ve puanları alabilmek adına mutfakta olacak. Kendisi 2 çocuk annesi. İş kadını olmakla birlikte girişimci. Kişisel antrenörlük hizmeti veriyor. Aynı zamanda reiki eğitmeni. Eşi Akın ile birlikte spor ve sağlıklı beslenme videoları çekerek binlerce takipçiye ulaşmayı da başardı. Instagram hesabı @ozgeyakakoffical'dır.

özge yakak

Özge Yakak daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Bu haftanın dördüncü gün yarışmalarından biri olan Özge Yakak daha önce de yarışmada yer almış biri. Ben Bilmem Eşim Bilir, Ben Bilmem Eşim Bilir Evi, Aşk ile Yap, Aileler Yarışıyor'a katıldı.

özge yakak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.