Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Yeni ve kaynanası Ziyafet Yeni kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Yeni ve kaynanası Ziyafet Yeni kimdir
FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programının 3-7 Şubat yarışmacıları açıklandı. İlk gün Özlem Yeni ve kaynanası Ziyafet Yeni yarışacak. Peki Özlem Yeni ve kaynanası Ziyafet Yeni kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin lezzet kokan yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bugünden itibaren beş gün boyunca evlerinize konuk olacak. Büyük ödülün 15 bin lira olduğu yarışmada gelinler ve kayınvalideler hem elleri hem de rakiplerine yetiştirmek zorunda oldukları çenelerle birinciliği kazanmanın mücadelesini verecek. İlk gün rakiplerini ağırlayacak olan gelin kaynana Özlem Yeni ve Ziyafet Yeni haklarındaki bilgileri sizin için derledik.
 


Özlem Yeni kimdir?

23 yaşında. 5 senelik evli. 2 çocuk annesi. Eli ağır, sessiz ve sakin. Kayınvalidesini mahcup etmek adına yarışacak. Gözü 15 binde. 'Herkes şansını kaybetti, burada ben varım' diyor.
 

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Yeni ve kaynanası Ziyafet Yeni kimdir
 








Ziyafet Yeni kimdir?

Tezcanlı ve aynı zamanda heyecanlı. Sinirlenince eli ve ayağı titriyor. Her yemeği yemiyor. Gelinine güvenmiyor.

 

Zuhal Topal'daki Ziyafet daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Özlem'in kayınvalidesi Ziyafet Hanım birçok kişiye tanıdık geldi. İnternette yapılan araştırmalarda hangi yarışmalara katıldığı öğrenilmek istendi. Kendisi daha önce Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta'da da boy gösterdi. Ancak gelini Elif Yeni'ydi. Bu kez diğer gelinini yanına alan Ziyafer Hanım bakalım yarışmada başarılı olabilecek mi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum