Zuhal Topal'la Sofrada Şerife İpek ve kaynanası Pembe Kırdı kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Şerife İpek ve kaynanası Pembe Kırdı kimdir
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında Şerife İpek ve kaynanası Pembe Kırdı yarışacak. Gelin ve kaynana hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Şerife İpek ve kaynanası Pembe Kırdı kaç puan aldı? İşte detaylar...

Yeni sezon bölümleri ile yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgi toplayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 30 Eylül - 4 Ekim yarışmacıları da belli oldu. Son gün Şerife İpek ve kaynanası Pembe Kırdı birincilik için mücadele verecek. Bol tartışma, kahkaha ve lezzet dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yarışmacıları Şerife İpek ve kaynanası Pembe Kırdı kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Şerife İpek ve kaynanası Pembe Kırdı kimdir

25 yaşında 2 çocuk annesi. Konyalı. Kayınvalide Pembe hanım titizlik hastası. Muğla'dan geldiler.




kader alev üçtaş

zuhal topal'la sofrada kader alev üçtaş fotoğrafları










Şerife İpek kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Şerife İpek alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan Şerife Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.

Şerife İpek hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Şerife İpek'in yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Şerife Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.