Zuhal Topal'la Sofrada Serpil Sarmış kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Zuhal Topal'la Sofrada Serpil Sarmış kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın finali başlıyor. Birbirinden iddialı damatlara puan veren kayınvalidelerden sonuncusu bugün Zuhal Topal'ın yanına oturacak ve eleştirilere yanıt verecek. Damadı Mertcan'ı en iyi şekilde savunmak isteyen Serpil Sarmış hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Serpil Sarmış kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin hafta içi günlerindeki reyting kozlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 604'üncü bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Bu hafta damatların da katıldığı zorlu maratonda son gün heyecanı yaşanacak. Pazartesi günü Fadime Danışan, salı Birsel Ürkmaz, çarşamba Gülay Aksu ve dün de Muazzez Jak Zuhal Topal'ın yanında oturarak gelen eleştirilere yanıt vermiş ve damatlarını savunmuştu. Bugün ise sıra Serpil Sarmış'ta. Damadı Mertcan ve kızı Sema için masaya oturacak olan genç kayınvalidenin elde edeceği puanlar da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Serpil Sarmış kimdir? 14 Mayıs Cuma kayınvalidesi hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.


Serpil Sarmış kimdir?

Bugün damadıyla birlikte mücadele verecek olan Serpil Sarmış sürücü kursu sahibi. Diğer yandan da Marmara Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Genel Sekreteri görevini üstlenmiş durumda.Güzel kayınvalide haftanın da genci. Güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Sporu çok seviyor ve sürekli de yapıyor.

Serpil Sarmış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.