Zuhal Topal'la Sofrada Sezgin Yamak kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Sofrada Sezgin Yamak kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Instagram hesabı
FOX TV'de ilgiyle takip edilen ve her haftası büyük bir çekişmeye sahne olan yarışma Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni maratonu bomba gibi başlıyor. Bu kez gelinler değil damatlar yarışacak. 600 bölümü geride bırakan yapımda yarışacak ilk damat da açıklandı. Buna göre Sezgin Yamak kendisine verilen sürede eşi ve kayınvalidesiyle birlikte birinciliği hedefliyor. Peki, Zuhal Topal'la sofrada Sezgin Yamak kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en lezzetli ve eğlenceli yarışmalarından Zuhal Topal'la Sofrada'nın 121. haftası bugün ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı haftada bugünden itibaren bir yenilik daha var. Damatlar artık mutfakta ter dökecek. Bunun bir haftalık mı yoksa sürekli mi olacağı merak konusu ancak kısa sürede olumlu tepkiler almayı başardı. Seyircilerin sosyal medyada binlerce mesaj gönderdiği yeni formatın ilk yarışmacısı Sezgin Yamak oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sezgin Yamak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 



 

Zuhal Topal'la Sofrada Sezgin kimdir?

Bugün başlayan yeni hafta maratonu ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyecek olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk damadı olan Sezgin Yamak kameralara yabancı bir isim değil. Daha önce Star TV'de Var mısın Yok musun ve FOX TV'de Ben Bilmem Eşim Bilir'e katıldı. Fenerbahçeli. Spor yapıyor ve hayvanları çok seviyor. Yeşim Yamak ile 21 yıllık evli. 2 çocuk sahibi. 

Zuhal Topal'la Sofrada Sezgin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.