Zuhal Topal'la Sofrada son gün gelini Öznur Yumak Karani kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada son gün gelini Öznur Yumak Karani kimdir?
Televizyon ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 81. haftasında son güne gelindi. Dört gün boyunca hünerlerini sergileyen gelinlerin ardından bugün Öznur Yumak Karani yarışacak. Peki Öznur Yumak Karani kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Kendisini tanımak isteyen izleyiciler için geniş anlatımlı haberimiz sizlerle.

FOX TV'de birbirinden eğlenceli ve rekabet içeren bölümleri ile adından her hafta söz ettiren ve hem gelinlerin hem de kayınvalidelerin araştırma konusu haline geldiği Zuhal Topal'la Sofrada'nın son yarışmacısı bugün evlerimize konuk olacak. Pazartesi günü başlayan heyecanda ilk gün yarışan isim Ayşegül Rüzger performansını sergilemişti. Salı günü Hanife Soytürk kayınvalidelerin karşısına çıkmıştı. Hafta ortasında Sevgi Tan birincilik mücadelesi verdi. Dün de Feride Aksoy 15 bin için mutfağa girdi. Bugün ise haftanın kaderini belirleyecek olan isim kollarını sıvayacak. Yani Öznur Yumak Karani. Kendisi beş gün boyunca fragmandaki gençliği ve güzelliği ile hatırlandı. Hali ile alacağı puanlar da merak ediliyor. Peki Öznur Yumak Karani kimdir? İşte detaylar...

Öznur Yumak Karani kimdir?
Daha önce televizyon tecrübesi olmayan Öznur Hanım ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Bu alanda kendisini gösterdiği ilk andan itibaren de adından söz ettirmeyi başarmıştır. Kayınvalidesiyle birlikte adı açıklandıktan sonra haftanın en çok merak edilen yarışmacısı haline gelen Öznur Yumak Karani, 15 bin lira için çok iddialıdır. Programda tanıtılan anlarda kendisi hakkında şu bilgiler verilmiştir;

  • 23 yaşında
  • 2 yıllık evliliği var
  • 1 çocuk sahibi
  • Boşnak gelini
  • Kayınvalidesi kendisine güvenmiyor
  • 15 bin lirayı istiyor



zuhal topal'la sofrada öznur yumak karani

Kayınvalidesi Gülseren Hanım hafta boyunca tuz sevgisi ile ön plandaydı. Tuzunu yanında taşıdığını söyledi. Bu sözler bir hayli ilginç şekilde karşılandı.

zuhal topal'la sofrada öznur yumak

Öznur Hanım'ın kendisi de göçmen. Batuhan Yumak ile evli. Bir senelik birlikteliğin ardından nikah masasına oturmuşlar. Evlendiği zaman dahş verdiği fotoğrafta eline okalvayı almış. Bu yönü ile renkli bir kişiliği olduğunu da ortaya koydu. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Doğum tarihi 4 Mart. 

öznur yumak karani

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.