Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında kim birinci oldu? 5-9 Kasım raporu

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında kim birinci oldu? 5-9 Kasım raporu
FOX TV'nin en iddialı yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın birincisi belirlendi. Hafta boyunca yaşananlarla verilen puanlar sonucunda oluşan puan tablosu sonrasında bakalım kim birinci oldu?

Gündüz kuşağı programlarıa arasında en çok izlenen yayınlardan biri olan Zuhal Topal'la Sofrada 11. hafta finali de tamamlandı. Gelinlerin büyük bir özen ve marifetle hazırladığı yemekleri kayınvalidelerinin beğenisine sunarak birinciliği elde etmeye çalıştığı yarışmada nefesler kesildi. 10 bin liralık büyük hafta ödülünü kazanmak için ter döken yarışmacılardan hangisi birinci oldu? İşte 5 Kasım'dan 9 Kasım final gününe kadar yaşananlar...

Haftanın ilk gününde Seyhan Hanımın gelini Gülşah yarıştı. 19 yaşında ve 2 yıllıklı evli olan Gülşah, kaynanalardan 13, Zuhal Topal’dan ise 5 puan alarak 18 puan toplayabildi.

Haftanın ikinci gün yarışmacısı ise Ayten Hanımın gelini Selvi’ydi. 15 senelik evli olan 33 yaşındaki Selvi, kaynanalardan 8, Zuhal Topal’dan ise 4 puan alarak haftayı 12 puanla tamamladı.

zuhal topal'la sofrada

Çarşamba günü yarışmacısı Melike kaynanalardan 13 puan toplayabildi. 31 yaşındaki yarışmacıya Zuhal Topal’ın puanı ise 6 oldu. Böylece Melike, haftayı 19 puanla tamamladı.

8 Kasım Perşembe günü yarışmada ter döken Halime Hanımın gelini Hülya ise kaynanalardan 11 puan, Zuhal Topal’dan da 9 puan alarak 20 puanla haftanın finaline en iddialı giren gelin oldu.

zuhal topal'la sofrada

9 KASIM HAFTANIN FİNALİ: Alime hanım ile Hülya 20 puan ile haftanın birincisi oldu. Hülya bir hayli heyecanlanırken Alime hanım da astım hastası olduğu için ufak bir rahatsızlık geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.