Zuhal Topal'la Sofrada Yeşim Yamak kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Sofrada Yeşim Yamak kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün ekranlara geliyor. Bugün eşi Sezgin Yamak'a yardım ederek 15 bin lira mücadelesi verecek isim Yeşim oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Yeşim Yamak kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Instagram hesabını haberimizde okuyabilirsiniz.

FOX TV'nin ilgiyle izlenen lezzet yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir maraton daha seyircilerle buluşuyor. Damatların da katılacağı maratonda kollarını sıvayacak isimlerden biri de Yeşim Yamak oldu. Genç gelin güzellği ile dikkat çekerken hakkında da binlerce araştırma yapılıyor. Mutfağını eşine teslim edecek olan Yeşim Hanım ile ilgili birçok sorgulama gerçekleştiriliyor ve kendisi tanınmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Yeşim Yamak kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Instagram hesabını haberimizde okuyabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Sofrada Yeşim kimdir?

Bugün başlayan yeni hafta maratonu ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyecek olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk gelini olan Yeşim Yamak estetik ve güzellik uzmanı uzmanı. Ankara'daki merkezinde epilasyon, kalıcı makyaj, profesyonel cilt bakımı, el&ayak bakımı, kirpik lifting, bölgesel incelm, sıkılaşma, protez tırnak ve kalıcı oje hizmetleri veriyor. Sezgin Yaman ile evli. 

Zuhal Topal'la Sofrada Yeşim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.