Zuhal Topal'la Sofrada 13 Mayıs Çarşamba Sevgi Budalan Tan puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 13 Mayıs Çarşamba Sevgi Budalan Tan puan aldı? Menüsü ve yemekleri
FOX TV'nin televizyon ekranlarına lezzet katan, eğlence getiren ve rekabeti sevdiren yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın üçüncü günündeyiz. Bilindiği üzere iki gelin pazartesi ve salı yarışmıştı. Bugün ise sıra Sevgi Budalan Tan'a geldi. Gelinimizin tek hedefi kendisini 15 bin liraya götürecek olan performansa imza atmak. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 13 Mayıs Çarşamba Sevgi Budalan Tan puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde.

Hafta içi günlerinin en çok izlenen yarışmalarından biri olan ve her bölümü ile de heyecan yaratan programında heyecan giderek artıyor. Zuhal Topal'ın kendi ismini taşıdığı yarışmada gelin ve kayınvalideler arasındaki mücadele dozu giderek artacak. Pazartesi günü başlayan maratonda Ayşegül Rüzgar, dün ise Hanfife Soytürk yarışmııştı. Sıra Sevgi Budalan Tan'a geldi. 15 bin lirayı hedefleyen ve bunun için çabalayacak olan güzel gelinin puanları da merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 13 Mayıs Çarşamba Sevgi Budalan Tan puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Menüsü ve yemekleri haberimizde.
 

Kayınvalideler dikkat!

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

zuhal topal'la sofrada sevgi

 

Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

Her bölümü farklı olaylara sahne olan yarışmanın ilk gününde Ayşegül Hanım 20 puan toplamıştı. Gözyaşlarıyla geçen bölümün ardından gözler Hanife Soytürk'e çevrilmişti. Genç gelin enerjisini de kullanarak 33 puanı kaptı. Böylelikle haftanın ilk eleneni Ayşegül Hanım oldu. Eğer Sevi Hanım da en az 33 puanla günü bitiremezse yarışmadan elenecek.

 

Sevgi Tan menüsü | Hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan Sevgi Hanım elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Sevgi Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.

 

  • Brokoli Çorbası
  • Paçanga Böreği
  • Kereviz Salatası
  • Mantar Soslu Bonfile
  • Fırında Makarna
  • Patates Püresi
  • Yeşil Salata
  • Muhallebili Kadayıf



 

Sevgi Tan kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Üçüncü günde yarışacak ve karşımıza çıkacak olan Sevgi Soytürk'ün puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Hanife Hanım'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.
 

Figen  3
Aysel  6
Nezahat  6
Gülseren  6
Zuhal Topal    7
TOPLAM:   28



Zuhal Topal'la Sofrada Öznur Yumak ve kaynanası Gülseren Yumak kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Hanife Soytürk ve kaynanası Aysel Arslantürk kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşegül Ruzgar ve kaynanası Figen Ruzgar kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Sevgi Budamam Tan ve kaynanası Şengül Tan kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Feride Aksoy ve kaynanası Nezahat Aksoy kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.