Zuhal Topal'la Sofrada 14 Nisan Salı canlı izle | 382. bölüm

Zuhal Topal'la Sofrada 14 Nisan Salı canlı izle | 382. bölüm
FOX TV'nin en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü yayında. Binlerce kişiyi ekran başına kilitleyecek olan yarışmanın yeni bölümü de ilgiyle izlenecek. Zuhal Topal'la Sofrada 382. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Birbirinden renkli gelin ve kayınvalideleri ile haftaya merhaba diyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın 382. bölümü bugün yayınlanacak. FOX TV'nin en çok izlenen programlarından biri olan ve ikindi kuşağında izleyici rekorları kıran yarması bugün de yine dikkatle seyredilecek. Ancak programı yeniden izlemek isteyenler ya da kaçıranlar için Zuhal Topal'la Sofrada 382. bölüm izle seçenekleri hazırladık. Bu adımları takip ederek bölümü full olarak izleyebilirsiniz.
 



Zuhal Topal'la Sofrada 14 Nisan Salı tek parça izle

Zuhal Topal'ın sunduğu yemek yarışması bugün de ekranlardaki yerini alacak. FOX TV'nin en çok üzerinde durduğu projelerden biri olan ve reytingleriyle de kanalı utandırmayan yapım, yayınlanan her bölümü ile tek parça izlenebiliyor. Bunun için ise iki yol var. Bunları sizlere aktaracağız.


Zuhal Topal'la Sofrada 14 Nisan Salı Youtube izle

Gelin ve kaynanaların çetin mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 10 Nisan Cuma günkü bölümünü Youtube'dan tek parça izlenebiliyor. Yayın tamamlandıktan sonra kanalın çalışanları tarafından son bölüm yükleniyor ve izleyicilere sunuluyor. Yarışma televizyonda olduğu kadar sosyal medyada da  bir hayli popüler.
 


 


Zuhal Topal'la Sofrada 10 Nisan Cuma FOX Play izle

Programı izlemenin yollarından biri de FOX TV'nin izleme portalı olan FOX Play. Yeni oluşturulan platform, kanalda yayınlanan diziler, programlar, yarışmalar ve ana haber bültenlerine tek parça halinde ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.