Zuhal Topal'la Sofrada 15 Nisan Perşembe Özlem Ersoy kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi

Zuhal Topal'la Sofrada 15 Nisan Perşembe Özlem Ersoy kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi
FOX TV ekranlarında gelin ve kayınvalidelerin amansız mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü başlıyor. Birbirinden çetin rakiplerin yarıştığı programda bugün Özlem Ersoy kendisine ayrılan sürede elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor. Herkes performansını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 15 Nisan Perşembe yarışmacısı Özlem Ersoy kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Pazartesiden cumaya beş gelin ve kayınvalidenin kıyasıya yarışına sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın final öncesindeki son bölümü ekranlara geliyor. 15 bin lirayı kazanabilmenin yolllarını arayan yarışmacılar arasından bugün Ölzem Ersoy en yüksek puanı alabilmek ve Zuhal Topal'ın da açıkladığı sonuçlarla birlikte hünerlerini Türkiye'ye ispat etmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 15 Nisan Perşembe yarışmacısı Özlem Ersoy kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Özlem Ersoy hangi yemekleri yaptı?

Bugün yarışmada birincilik adına mutfakta hem haftanın yemeğini hem de menüsünü hazırlayacak olan deneyimli yarışmacının hangi lezzetlerle birlikte jüri karşısına çıkacağı merak ediliyor. Yemeklerin tadı kadar yetiştirilmesi de çok önemli. Her an biraz daha stres olma imkanı bulunuyor. Özlem Ersoy Hanım’ın yemekleri ve menüsü açıklandıktan ilkra haberimizde yerini alacak.


Özlem Ersoy kaç puan aldı?

15 Nisan Salı günü yayınlanan 584. Bölümde yarışacak olan Özlem Ersoy'un alacağı puanlar çok kritik önem taşıyor. Hem kendisi hem de rakipleri için. Haftaya damga vurmak için iyi bir performans sergilemesi halinde morali artacak ve rakiplerine daha da zor anlar yaşatacak. Kendisinin aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.