Zuhal Topal'la Sofrada 16 Nisan Cuma İlknur Altaylıgil kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi

Zuhal Topal'la Sofrada 16 Nisan Cuma İlknur Altaylıgil kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın beşinci gün başlıyor. Birbirinden iddialı dört gelinin performansını sergilediği maratonda hünerlerini sergileyecek son gün İlknur Altaylıgil oldu. Kayınvalidesiyle birlikte 15 bin lirayı elde etmek isteyen deneyimli gelinin bugünkü formu merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 16 Nisan Cuma İlknur Altaylıgil kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Detaylar haberimizde.

Pazartesiden cumaya beş gelin ve kayınvalidenin kıyasıya yarışına sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın final öncesindeki son bölümü ekranlara geliyor. 15 bin lirayı kazanabilmenin yolllarını arayan yarışmacılar arasından bugün İlknur Altaylıgil en yüksek puanı alabilmek ve Zuhal Topal'ın da açıkladığı sonuçlarla birlikte hünerlerini Türkiye'ye ispat etmek istiyor. İlk gün Ayşe Çanak ile başlayan yarışma heyecanı salı Mekselina Gümüşlü, çarşamba Şeyda Biçer ve dün de Özlem Ersoy hünerlerini marifetlerini ortaya koymuştu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 16 Nisan Cuma yarışmacısı İlknur Altaylıgil kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

İlknur Altaylıgil hangi yemekleri yaptı?

Bugün yarışmada birincilik adına mutfakta hem haftanın yemeğini hem de menüsünü hazırlayacak olan deneyimli yarışmacının hangi lezzetlerle birlikte jüri karşısına çıkacağı merak ediliyor. Yemeklerin tadı kadar yetiştirilmesi de çok önemli. Her an biraz daha stres olma imkanı bulunuyor. İlknur Altaylıgil Hanım’ın yemekleri ve menüsü açıklandıktan ilkra haberimizde yerini alacak.


İlknur Altaylıgil kaç puan aldı?

16 Nisan Cuma günü yayınlanan 585. Bölümde yarışacak olan İlknur Altaylıgil'in alacağı puanlar çok kritik önem taşıyor. Hem kendisi hem de rakipleri için. Haftaya damga vurmak için iyi bir performans sergilemesi halinde morali artacak ve rakiplerine daha da zor anlar yaşatacak. Kendisinin aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.