Zuhal Topal'la Sofrada 25 Şubat Salı| Emine Kara kaç puan aldı? Hangi yemekleri yaptı

Zuhal Topal'la Sofrada 25 Şubat Salı| Emine Kara kaç puan aldı? Hangi yemekleri yaptı
Zuhal Topal'la Sofrada ilk gün heyecanıyla karşımızda. İkinci günde Emine Kara yarışacak ve kendisini finalde birinciliğe taşıyacak sonucu almaya çalışacak. Peki Emine Kara kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı? Zuhal Topal Emine Kara'ya kaç puan verdi? Detaylar haberimizde.

Öğle sonrası kuşağında en çok izlenen programlardan biri olan Zuhal Topal'la Sofrada bugün başlayan yeni hafta bölümleri ile herkesi ekran başına kilitledi. Kayınvalidelerin yorumları, gelinlerin yemeklerindeki eksiklikler ve birçok konu zaman zaman gerilimi yükseltti. Sert eleştirilerin yapıldığı yayında zaman zaman komik anlar da yaşandı. Bugün bilindiği üzere ilk gün yarışması yarışacak. Yani Emine Kara. Emine Hanım marifetlerini sergileyecek ve bugünkü final için avantaj yakalamaya çalılşacak. Peki Emine Kara'un menüsünde hangi yemekler vardı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Zuhal Topal'la Sofrada 25 Şubat Salı 2020 puan durumu bu sayfada.

 


Emine Kara kaç puan aldı? Puan Durumu

Bugün performansını sergileyecek olan Emine Kara Hanım'ın aldığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde olacak.
 











Emine Kara hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Emine Kara'nın yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Emine Kara Hanım bakalım bugün neler yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.