Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran Çarşamba 413. bölüm fragmanı | Diskalifiye şoku!

Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran Çarşamba 413. bölüm fragmanı | Diskalifiye şoku!
FOX TV ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan ve öğle sonrası kuşağına adını yazdıran Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 413. bölümü paylaşıldı. İzleyiciler diskalifiye şoku yaşıyor. Şenay Topluoğlu ve gelini Burcu Topluoğlu diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...

Dün başlayan yeni haftasında bugün ikinci gününü tamamlayan ve yarının heyecanını yaşatan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 413. bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Gergin geçen salı gününün ardından ekranlara gelen kısa tanıtım videosunda Zuhal Topal; "Birileri bugün üzülücek, birileri bugün gerilecek, birileri bugün belki de bu masadan kalkıp gidecek" açıklamasında bulundu. Ardından da Şenay Topluoğlu'nun gözyaşlarıyla birlikte ağzından kelimeler döküldü. Akıllara hemen "Şenay Topluoğlu  ve gelini Burcu Topluoğlu diskalifiye mi oldu?" sorusunu getirdi. Detaylar haberimizde.
 


Yine gergin anlar

Kayınvalideler arasındaki puan savaşı çarşamba günü de sürecek. Gelinlerine haksız puan verildiğini savunan kananaların psikolojik savaşında yeni perde yarın açılacak. Birbirlerine söyledikleri sözlerle izleyenleri şoke eden beş ismin çarşamba günü nelerle karşımıza çıkacağı merakla bekleniyor.

zuhal topal


Şenay Topluoğlu  ve gelini Burcu Topluoğlu diskalifiye mi oldu?

Yarışma sunucusu Zuhal Topal'ın söylediği sözlerin ardından Şenay Hanım masadan kalktı. Ardından da villanın antresinde görüntülendi. Yanında sağlık ekibinden bir kişi vardı. Şu an için ne olduğu bilinmiyor. Gelişmeleri okuyucularımıza aktaracağız. Zuhal Topal'la Sofrada yarın kendi saatinde FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.