Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı 397. bölüm fragmanı | Ceylan Tabu'dan şoke eden sözler

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı 397. bölüm fragmanı | Ceylan Tabu'dan şoke eden sözler
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile herkesi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada bir kez daha izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Dün başlayan yeni haftanın ardından bugün ikinci gün. Ceylan Tabu hünerlerini sergileyecek. Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı 397. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Hatice Dirlik ve kayınvalidesi Nursel Dirlik'in yarıştığı haftanın ilk gününde Zuhal Topal'la Sofrada izleyicileri büyük bir şok yaşamıştı. Yemeklerini yetiştiremeyen Dirlik herkesi şoke etmişti. Ve gün sonunda da belki de yarışma tarihindeki en düşük puanlardan birini almıştı. İkinci gün yarışmacısı ise dün tanıtımda açıklanmıştı. Ceylan Tabu ve Mesude Tabu rakibelerini ağırlayacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. İşte Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı 397. bölüm fragmanı ...

Bugün de bomba!
Hem kanalın hem de programın sosyal medya hesaplarından paylaşılıp televizyondan yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı 397. bölüm fragmanında yine olaylar eksik olmadı. Dünkü şokların ardından gelin Ceylan Tabu'nun verdiği cevaplar ve gösterdiği tepkiler de çok konuşulacak. İsterseniz adım adım değerlendirelim...

Zuhal Topal'la Sofrada Ceylan Tabu

1-) Yemekleri bırakmayı denedi: Fragmanda yayınlanan kısa sürede Ceylan Hanım'ın yemek yapmaya niyetlendiği görüldü.

Zuhal Topal'la Sofrada Ceylan Tabu

2-) Yüksekten konuştu: Hamur açarken kendi kendine eleştirilerde bulunan Ceylan Hanım, başına gelenlerin iddialı konuşmaktan ötürü yaşandığını ifade etti.

Zuhal Topal'la Sofrada Ceylan Tabu

3-) Yorumlar yapıldı, kayış koptu: Ceylan Hanım yemeklerini servis ederken kendisine yöneltilen eleştiriler sonrasıa adeta çılgına döndü. İlk olarak bir kayınvalidenin kendisine yaptığı yoruma; 'Keşke biraz yeseydiniz de ziyan olmasaydınız' yanıtını verdi.

Zuhal Topal'la Sofrada Ceylan Tabu

4-) Neval Hanım'a cevabı olay oldu: Seher Soysal Kuvan'ın kayınvalidesi Neval Kuvan da yediği yemeği eleştirdiğine eleştireceğine pişman oldu. Ceylan Hanım; 'Alevlenme var masada. Keşke bir tabağı yapsaydım da ortama ayak uydursaydı aleviniz' sözlerini sarf etti.

Zuhal Topal'la Sofrada Ceylan Tabu

5-) Zuhal Topal'ın ağzı açık kaldı: Bu cevap üzerine program sunucusu Zuhal Topal da olay karşısındaki şaşkınlığını gizleyemedi ve ağzı açık kaldı. Fragmanda yayınlanan görüntülere sosyal medyada da binlerce kişi yorum yaptı.

Ceylan Tabu kimdir? sorusunun yanıtını öğrenmek için buraya, genç yarışmacının bugün aldığı puanları öğrenmek için de buraya tıklayabilirsiniz.
 








Zuhal Topal'la Sofrada İzel Özdemir ve kaynanası Emine Özdemir kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.