Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı 397. bölüm izle | Gelin çıldırdı!

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı 397. bölüm izle | Gelin çıldırdı!
FOX TV'nin yemek ve eğlence yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 5 Mayıs Salı günü yayınlanan 397. bölümü ile karşınızdayız. Bugün yine büyük bir heyecana sahne olacak yarışmada yarışmacı gelin ve kayınvalide rakibelerine karşı mücadele edecek. Ceylan Tabu'nun söylediği sözler fragmana damga vurdu ve yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı 397. bölüm izle seçenekleri haberimizde.

Dün başlayan yeni haftasıyla Türkiye'yi sallayan Zuhal Topal'la Sofrada'da Hatice Dirlik yemekleri yetiştirememesi ve Zuhal Topal'ı şoke etmesiyle herkesin diline dolanmıştı. Bugün de Ceylan Tabu iyi puanlar alabilmek adına ter dökecek. Ancak o da yayınlanan fragmanda hem sözleri hem de tavırları ile izleyicileri merak içerisinde bıraktı. Kayınvalidelere gösterdiği tepkilerin yanısıra sarf ettiği ifadelerle de gündeme oturan gen. gelin izlenmek isteniyor. Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı 397. bölüm izle seçenekleri haberimizde.
 

Zuhal Topal'la Sofrada formatı

Ekranlarda uzun zamandır yer alan ve her hafta birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideleri ağırlayan Zuhal Topal'la Sofrada'ya katılmak çok kolay. Başvurunuzu yaptıktan sonra yapım ekibi tarafından mülakata çağırılıyorsunuz ve performansınıza göre katılıp katılmayacağınız belli oluyor. Beş gelin kendi gününde rakibelerinin kayınvaidelerine puanlar veriyor. Bu puanlar üzerinden de hafta birincisi belli oluyor. Bir kez kullanan puanlar başka sefer kullanılamıyor. Cuma günü de birinci belirleniyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı FOX Play izle

Zuhal Topal'ın sunduğu yarışmada zaman zaman kahkaha dolua anlar yaşanırken gerilim de eksik olmuyor. Kayınvalidelerin yorumları karşısında zaman zaman Zuhal Topal da olaylara müdahil olmak zorunda kalıyor. Bugün yayınlanacak olan bölüm de FOX Play üzerinden izlenebiliyor. FOX TV'nin program, dizi, yarışma ve ana haber izleme platformunda 397. bölümü seyredebilirsiniz. Platforma www.foxplay.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı Youtube izle

Gelin ve kaynanaların çetin mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni bölümleri Youtube'dan izlenebiliyordu. Yayın tamamlandıktan sonra kanalın çalışanları tarafından son bölüm yükleniyor ve izleyicilere sunuluyordu. Ancak artık sadece FOX Play'den izlenebiliyor.









Zuhal Topal'la Sofrada İzel Özdemir ve kaynanası Emine Özdemir kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.