Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı Ceylan Tabu kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı Ceylan Tabu kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde de büyük bir heyecan var. Dün başlayan haftanın ilk gününde Hatice Dirlik yarışmıştı. Bugün ise Ceylan Tabu kayınvalidelerin karşısında ter dökecek. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı Ceylan Tabu kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının en çok takip edilen ve önemli izlenme oranları elde eden yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. Pazartesi günü ilk gün yarışmacısı Hatice Dirlik performansını sergilemiş ve Türkiye onu konuşmuştu. Bugün ise ikinci gelin ter dökecek. Yani Ceylan Tabu. Bugün alacağı puanla hem Hatice Hanım'ı geride bırakmak hem de hafta finalinde kendisini öne çıkaracak performansa imza atmak istiyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mayıs Salı Ceylan Tabu kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 397. bölüm fragmanı

Ceylan Tabu ve kayınvalidesi Mesude Tabu'nun yarışacağı 5 Mayıs 2020 Salı Zuhal Topal'la Sofrada 397. bölüm fragmanı haberimize eklendı. Yeni bölüm yine dopdolu. Bu haftanın genç gelinlerinden biri olan Ceylan Hanım dünkü Hatice Dirlik performansı sonrası yeni bir perde daha açıyor. Yemeklerinin yanısıra Ceylan Hanım'ın kayınvalidelere verdiği tepki ve yorumları da çok dikkat çekti. Fragmana deir diğer detayları da buradan okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

 

Kayınvalideler dikkat!

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

Zuhal Topal iki gündür yarışmacılara verdiği tepkilerle de gündem oldu. Yarışmada dün yarışan Hatice Hanım'ın yemekleri yetiştirememesine şoke olan güzel sunucu bu kez de Ceylan Hanım'ın yorumu karşısında bir hayli şaşırdı ve ağzı açık kaldı. Ceylan Hanım'ın haksız olduğunu düşündüğü yorumlar sebebiyle Seher Soysal Kuvan'ın kayınvalidesi Neval Kuvan'a; 'Alevlenme var masada. Keşke bir tabağı yapsaydım da ortama ayak uydursaydı aleviniz' sözleri sonrası Topal tepkisini gizleyemedi. 

zuhal topal'la sofrada ceylan tabu

 

Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Ceylan Tabu kimdir?
  • Ceylan Tabu'nun menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Ceylan Tabu kaç puan aldı?


Zuhal Topal'la Sofrada Ceylan Tabu kimdir? (5 Mayıs Salı Yarışmacı Gelin)

  • 28 yaşında
  • 5 yıllık evli
  • Bir çocuk annesi
  • Aslen Kütahyalı
  • Set ustası




Zuhal Topal'la Sofrada Mesude Tabu kayınvalidesi kimdir? (5 Mayıs Salı 2020 Yarışmacı Kaynana)

  • Gelini ile yaşıyor
  • Gelininden çekiniyor
  • Aslen Kayserili
  • Kendisine Kayseri Fırtınası derler

ceylan tabu zuhal topal'la sofrada
 


Ceylan Tabu'nun menüsü | Hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan Ceylan Tabu elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Ceylan Tabu rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.

zuhal topal'la sofrada


 

Ceylan Tabu kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Dün haftanın ilk gününde yarışan Hatice Dirlik aldığı puanlarla herkesi şoke etmişti. Yarışma tarihinin belki de en düşük puanlarını alan 30 yaşındaki gelinin ardından bugün Ceylan Tabu yarışacak. 11 puanı çok kafasına takmaması gerekiyor. Geride kalan haftada kazanan Zuhal Akçelik Hanım 28-29 puan bandında haftayı tamamlamıştı. Yani hedef yine en az bu olmalı. Tabi hafta birinciliği için daha da fazlası gerekbilir. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

Nursel  5
Neval  5
Sultan  5
Emine  4
Zuhal Topal    6
TOPLAM:   25










Zuhal Topal'la Sofrada İzel Özdemir ve kaynanası Emine Özdemir kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.