Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan Pazartesi puanları | Dilek Boran kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan Pazartesi puanları | Dilek Boran kaç puan aldı?
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile Türkiye’ye lezzet sunan ve seyircilerine gülümseme getiren Zuhal Topal’la Sofrada’nın yeni haftası bugün izleyicilerin karşısına çıkıyor. Pazartesiden cumaya kadar yaşanacak rekabette kendi günlerinde başarılı olmak isteyen gelinler ve kayınvalideler arasından ilk gün yarışmacısının performansı merak ediliyor. Bugün 2.5 saatlik süre zarfında yemeklerini yapıp 15 bin lirayı kazanmak isteyen isim … oldu. Kendisine çok güveniyor. Yemekleri kadar sunumları ve sofrayı

Her haftanın beş günü yayınlanan ve sofralara kattığı lezzet kadar izleyicilerine getirdiği kahkaha ile de en çok izlenen yarışmalardan biri haline gelen Zuhal Topal’la Sofrada’da bugün yarışacak ilk gelin belirlendi. Buna göre yayınlanan fragmanda Dilek Boran’ın yarıştığı görüldü. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan yarışmacısı Dİlek Boran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal’la Dilek Boran’ın menüsü

Bugün yarışmada birincilik adına mutfakta hem haftanın yemeğini hem de menüsünü hazırlayacak olan genç yarışmacının hangi lezzetlerle birlikte jüri karşısına çıkacağı merak ediliyor. Yemeklerin tadı kadar yetiştirilmesi de çok önemli. Her an biraz daha stres olma imkanı bulunuyor. Dilek Hanım’ın yemekleri ve menüsü açıklandıktan sonra haberimizde yerini alacak.


Zuhal Topal’la Sofrada Dilek Boran'ın puanları

5 Nisan Pazartesi günü yayınlanan 576. Bölümde yarışacak olan Dilek Boran'ın alacağı puanlar çok kritik önem taşıyor. Hem kendisi hem de rakipleri için. Haftaya iyi bir başlangıç yapması halinde morali artacak ve rakiplerine daha da zor anlar yaşatacak. Kendisinin aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.